Itiraf=ask Degil Ama :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

!NT3RP0L

Kayıtlı Üye
Ja size sorim dedim.

SImdi benim bir turk arkadasim var adi murat! Ben sheffielda kaliorum londona yakin bildiginiz gibi ve benim okulumda sade bir tane TURK var.

Bu oglanin basi belada Ve yarin 22 March arkadasimi dovmeye geliceklermis! Tabiki Olene kadar varim cocugun yaninda! SImdi beni engeleyen birsey var Dovulmekten degil Babam dan korkuyorum. Yani DOvmek filan degil ortaligi ayagi kaldiran cok stress li ve kavga etmemi sevmez

SImdi ben bu cocuga mecbur yarin yardim edicem banada givenio oglan! Eger dovusursek ve benim suratimda herhangi bir morluk olursa o zman bana kayar :D.

Babam dayak atar BELKI :D neyse umrumda degil az mi yedim :D, dayak yedim diye degil ama BENLE DOVUSENIN ADINI vermiom die dover! Ortaligi ayagi kaldirir! Cok fazla abartili diyorum yani garant vermiorum gelicekler ve dovusucez ama ne yapsam acaba cok kariusigim

Anliosunuz dur insallah beni.:41:

Git İşini Hallet Üzerinde Bir Degişiklik Olursa Babana Da Sokak Ta Saldırdalr Kim Olduklarını Bilmiyom:)Neden Diye Sorarsada Bilmiyorumki Nedeni Dersin :D

senin yerinde olsam giderdim dayak yiğeceğimi bilsem bile hıı babamda sorarsa..kız yaptı dersin :D

Aslanım Sen Turksun Korkma...

Turksun Goster Urksun :D (( CESARETİNİ )) :D

Gİt Dövun Hepsını Turk Gucunu Gosterın :) Kırın Kafalarını Emın Ol Dayak Yıceksınız :D ama arada vurursun 2 tane yada taş atıp Kaçarsın Ummarım Akıl Verebılmısımdır Sana :D Kolay Gelsın

oralarda futbol sahası felan yoq mu orda bizim arklar la oynuyorduk de bi baska grup geldi de sahayı elimizden almaya calıstılar bende kendimi tutamdım daldım de :D Bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri