endLesS
Webmaster
İtiraf acıyor cogu bıde bız acaLım dedık ..
BizimkiLer biraz cok ama ıdare ediverin :H
Şimdilik bu kadar
BizimkiLer biraz cok ama ıdare ediverin :H
- Ankarada Eren diye arkadaşım vardı kıl oluyordum çocuğa fırlama zengin velediydi .. MahaLLedeki o kadar çok kızLa arası iyiydi ki kıL oLmaya başLamıştık .. Osman iLe buna sözde bi kızdan mektup geliyormus gıbı bı mektup yazdık posta kutusuna attık ve girdiğimiz ilişkiden hamile oldugumu yazmıştık posta kutusuna koyduk bılerek babası ogrensın dıye .. Sonrasında ne mi oLdu ? Babası TatiLe Gönderdi Eren'i =D
- Komşu Kızı diLara Vardı Ankarada .. 20 yada daha fazla Yaşdaydı tabi ben orta son'a gıdıyodum =D Abim'e hastaydı bu bende ondan mesaj geldıgını soyleyıp msn'den işletiyodum onu =D Her türLü Muhabbetlere girmiştik onunLa =D Sonra abim içine etti iLişkimizn Sonrada diLara tabiki :M
- Babamın GömLeğini ütüLeyecem Derken Ben Yakmıştım .. 1 Yada 2 kere giymişti GömLeği ve pahaLıya aLmıştı bende Erkan yakmıştır o ütü Yapıyordu üzüLmesin bosverın dedım konuyu kapattım =D
- Yusuf'un Kıçına, pantoLonun paçasına, Ceketine tüküren bendim =D
- Dinci Şaban Hocamın Arkasından keL Şaban Diye Bağıran ve bu Lakabı okuLa yayan Bendim =D
- okuLdaki 8 kızLa Aynı anda Çıktım Orta okuLda =D
- Ödev yapıyorum diye netiin başına oturdum hep =D
- Elinde Hat satmaya calısan hunat'daki satıcı kızLara aLacam diyip Lafa tutardım GüzeLLer diye =D TeLefon NumaraSını aLmıştım birisinin çaLdır bakıyım hat açık mı dıye =D
- Babama Erkan'a Nike Halı Saha AyakkabıSı aLacam diyip 120 TL aLmıştım Gittim Çarşıdan 30 Liraya Çakma Nike aLmıştım =D
- Alt Komşunun Kızı apartmandan içeri girdiğini kameradan görünce En Üstte oturdugumuz ıcın asansorun şalteri kapatıp acan bozuLunca Pazar günLeri GörevLi oLmadığı için anahtar bizde oLurdu Yardıma gidip hep yapıyor bunu dıyende bendım =D
Şimdilik bu kadar