itiraaaffff....

yesil83

Bayan Üye
Itiraf ediyorum. AKLIM BASIMDAN GITTI... hadi selametle aklim :) gule gule. geri gelmeyi unutma ama :)

Telefonumun ana ekranina ajanda kurdum. randavulerim orda gorukuyor. telefon elimden dusmedigi icin o randavuleri surekli goruyorum ve unutmuyorum :)
bugun tamda ovunuyordum bakin ajandam ayarli randavular hergun gozumun onunde unutmuyorum diye :)
babamin hastane ile rutin kontroller icin randavusu vardi. 15 dk yol kadar gittik sonra bir telefon geldi, gelir ile alakali. Randavu yapmak istedi pazartesi gunu icin kadina telefondada diyorum ki, pazartesi gunu olmaz randavum var. (aklimdada babamin hastanede randavusu var, yani babamin hastane ile randavusu var o yuzden gidemem) ama yoldada hastaneye gidyoruz :)
telefonu kapattim, babama
+baba bugun gunlerden ne?
-cumaaaa..
+ ee kadina zaten pazartesi diye randavu vermedim senin hastanedeki randavun bugun degil ki.
sesslizk, ajandaya baktik pazartesiymis :)
bu konusma uzerine geri donduk babam bana:
eve gidelimde doveyim seni diyor :)
dedim baban dovme sabah sporu yaptik.

hani hem aklimda pazartesi randavu oldugu hemde bugun randavuye kaldirip babami goturmek.
resmen AKLIM BASIMDAN GITMIS :)

facebooktan ablam yesil yaizyor, bende efendim diye yazacagima yesil yaziyorum geri cevap olarak.
facebook adresim yokta. adayimi goreyim diye acmistim sahte bir isimle telefonda ayarli ablam yaziyor arada bir :)

---> itiraaaffff....

İki itirafın var bu konuda :)

Birincisi Randevuları unutmamanla övünürken düştüğün durum,
ikincisi Sahte facebook adresinden adayı görmeler filan :D :D

sonuç olarak güzeldi :)

---> itiraaaffff....

tuhhh :D yazık olmus adamcagıza :D
neyseki az yurudu :) daha yolumuz uzundu :)

İki itirafın var bu konuda :)

Birincisi Randevuları unutmamanla övünürken düştüğün durum,
ikincisi Sahte facebook adresinden adayı görmeler filan :D :D

sonuç olarak güzeldi :)

oyle gorunebilir :) haklisin, ama ben facebook kullanmadigimi surekli soyluyorum. :) aciklama geregi duydum cunki sonra yalanci duruma dusmek istemem :) hani yoktu gibisinden. evet, annem tutturmustu birisi var bir tani diye. onun resimlerine bakmak icin acmistim, simdi arada bir ablam yaziyor. :) 2 ablam kayitli zaten facebookta hihi sahte hesapta yani.

Senin iyi bir dinlenmeye ihtiyacın var :Ç

galiba :) bak mesela gazetem icin 2 haber vardi aklimda. birini hatirliyorum yazdim, 2.si neydi onu hatirlamaya calisiyorum :) neyi haber yapacaktim unuttum onu ariyorum gecmis mesajlarimdan :)

vee eski mesajlardan buldum :) simdien yarisini bitireyim gazetemin :) pazartesi tamamlar eklerim siteye :) haftanin konugu ve uyesini ogrendikten sonra. :)

---> itiraaaffff....

canımsın bitanemsin kafan çok yogun şekilde meşgul demekki birşekilde rahatlamaya ihtiyacın var kendine dikkat et lütfen bu arada öksürügün nasıl

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri