'İstifa edeceğiz'

karagümrük

Kayıtlı Üye
Ahmet Gökçek, yaptığı açıklamada yönetim olarak istifa etmeye yöneldiklerini söyledi.

Ankaragücü’nde başkan seçildiği kongre iptal edilen Ahmet Gökçek, yaptığı açıklamada yönetim olarak istifa etmeye yöneldiklerini ve futbolcularının yüzde 95’inin pazartesi günü serbest kalacağını söyledi.

Gökçek’in NTV Spor'a yaptığı açıklamalar şöyle:

"İSTİFA ETME EĞİLİMİNDEYİZ"

"Şu anda yöneticilerimizin büyük bölümü Ankara dışındadır, bu yöneticilerimiz kulübümüzdeki önemli isimlerdir. Öncelikle bu isimlerle muhakeme edeceğimiz durumlar var ama genel görüşümüz yönetim olarak istifa etmek yönündedir. Bu durumda futbolcularımızın da yüzde 95’i pazartesi gününden itibaren serbest kalacaktır. Biz Cemal Aydın ve Cengiz Topel Yıldırım’a, “Daha iyi yönetecekseniz buyurun gelin diyoruz ama kendileri buna kulak vermiyor. Ne istiyorlar anlamıyorum.”

"BİZE NEFES ALDIRMADILAR"

"Birkaç gün içinde göreceğiz ki Ankaragücü'nü güzel günler beklemiyor. Cemal Aydın ve Cengiz Topel Yıldırım'ın açtığı davalar bize nefes aldırmadı. Sonuçta kendi yapmış oldukları kongrede, divan başkanının kendi içlerinden olmasının da verdiği etkiyle bizim seçildiğimiz kongreyi iptal ettirdiler. Bizim müdahil olmadığımız bir kongrede onların aldırdığı kararla kongremiz iptal edildi. Yarın acil bir yönetim kurulu toplantısı yapıp, kararımızı kamuoyuna duyuracağız"

"KENDİLERİ GELSİNLER, YÖNETSİNLER"

"Şu anda futbolcularımızın da alacakları var ve serbest kalıyorlar. Bu futbolcuların ödemelerini yapmadan yeni sözleşme de imzalayamazsınız. Kendileri gelip, yönetmek de istemiyorlar ama bize de yönettirmiyorlar. Siz sonunu görmediğiniz bir yerde yatırım yapar mısınız? Enayiliktir bu! Şimdi buyursunlar, kendileri yönetsinler yönetebiliyorlarsa."

"ANKARAGÜCÜ 2 KİŞİ YÜZÜNDEN BU DURUMDA"

Ankaragücü için Ankaraspor gibi bir yatırımdan vazgeçtik biz ve buraya geldik ama şimdi koca Ankaragücü camiası 2 kişinin nefsine hakim olamaması yüzünden bu hallere geldi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri