"İstifa edeceğim hayal ürünü"

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Halim Aydın, oğlu (A) takımda oynatılmadığı için istifa edeceği yönünde bir internet sitesinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Halim Aydın, Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında şöyle dedi:

''Haberde yer alan oğlum Ergün Aydın'ın (A) takımda oynatılmamasına tepki göstererek, istifa edeceğim iddiaları, tamamen hayal ürünü senaryolardan ibarettir.

Bu haberde şahsıma atfedilen ifadelerin hiçbiri tarafımdan kullanılmadığı gibi, istifa etmek gibi bir düşüncem de asla bulunmamaktadır.

Maksatlı, art niyetli bu tarz haberleri camiamızın dikkate almamasını rica eder, yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.''
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst