İstek?

SaMuSiA

Kayıtlı Üye
Yönetimdeki Arkadaşlar Forumda Sinema Bolumu Acma Imkanımız Varmı?

Sinema İle İlgili Herşey Bu Bolumde Toplıyalım Diyorum Şimdiden Teşekkurler.

Yönetimdeki Arkadaşlar Forumda Sinema Bolumu Acma Imkanımız Varmı?

Sinema İle İlgili Herşey Bu Bolumde Toplıyalım Diyorum Şimdiden Teşekkurler.

hımm yenı kategorı ıstegınde bulunmak ıcın o bolume en az 25 konu acmanız gerekır bunu kabul edıyorsanız sımdı acılır bolum 25 konu acmaya baslarsınız
...

kabul mu ?

Bole Bi Şey Oldugunu Bilmiyordum Ozel Bi Bölüm İstemiyorum Sadece Foruma Katkıda Bulunmak Adına Yararlı Olacağını Düşünüyorum Yinede Teşekkurler Fazlla Zamanım Olmadıgı Icın Zamanla Konu Açmaya Başlıyacağım.Sinema Bolumu Olursa Konu Acma İmkanım Var.

Saygılar İyi Çalışmalar.

Bole Bi Şey Oldugunu Bilmiyordum Ozel Bi Bölüm İstemiyorum Sadece Foruma Katkıda Bulunmak Adına Yararlı Olacağını Düşünüyorum Yinede Teşekkurler Fazlla Zamanım Olmadıgı Icın Zamanla Konu Açmaya Başlıyacağım.Sinema Bolumu Olursa Konu Acma İmkanım Var.

Saygılar İyi Çalışmalar.

hayır arkadasım anlatamadım yanı demek ıstedıgım o bolumun bos kalmaması ıcın ılk acıldıgında gırenlerın yararlanması ıcın mın. konu acılması lazım anlamında soyledım yanı ozel bolum oarak degıl..

suan acabılırım konuları dıyorsanız acalım cunku bos kategorı bılıyorsunuz bırseye yaramaz

bolum moduda olmadıgı ıcın oranın suan sızden ıstıyoruz:75:

Tabi Hemen Acarım Su Anda Açabıldıgım Kadar Eğer Zamanım Kalmazsa Akşama Doğru Devam Ederım Şimdiden Teşekkurler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri