istediğiniz oldu ve bitti

Hiphop_girL

Bayan Üye
evet herkesin istediği oldu ve bitti bir kere daha kaybettim ışıkla olan savaşımda bir kez daha karanlığa gömülüp bir çentik daha atıorum koluma keskin bir jilet ile galibiyetlerimin değil maalubiyetlerimin çentikleri bunlar bu seferki çentik bileğime geldi ve durmadan kanıyor artık durmasın istiyorum açılsın bütün yaralarım eskisi gibi kanasın oluk oluk aksın kanlar vücudumdan ayak parmaklarıma odam dönsün kan gölüne o kan gölünde o pisliğin içinde alışayım yaşamaya ondan sonra çıkarım insanların temiz dedikleri dünyaya şimdi döküorum bütün pisliklerimi bütün iyiliklerimi artık hayatında yaşanan yerinde bir değeri yok bundan sonra ışığa çıkmak yok! bundan sonra kangölü odamda karanlığımda dipsiz kuyulara düşerken bulucam kendimi ve sırf ölmek için yalvarıcam tanrıya sırf ölmek için kendimi ordan oraya vurucam çentiklerde artık öldürmüo aktıkça acıyo acıdıkça eskileri we yenileri herşeyi hatırlatıo bu sefer içim acımaya başlıo yeter artık vücudum bulansın kana ruhumun kellesi ayrılsın vücudumdan azad ediorum tüm sewaplarımı geri kalan günahlarımı kendime saklıyorum çünkü şeytanı yeneceksem ve cehennemin yeni şeytanı olacaksam günahlarım benim silahımdır artık istemiyorum aydınlığı sadece ateş kan we karanlık istiyorum cehennem ateşini istemiyorum! kendi ateşimi kendi zippomla yaratıcam ve yeniden yakıcam o cehennemi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri