İşte yeniler

' SeRcaN

Kayıtlı Üye
Savunmada Egemen'in yeri zor dolacak gibi. Glowacki sakatlandı, Giray ve Mustafa tüm yükü taşıyamıyor. Zokora'nın tecrübesi, çabukluğu önemli ama tekniği Selçuk'la kıyaslanamaz. Henrique ise fiziği ve şutlarıyla kendini hemen fark ettirdi.

Şenol Güneş, yeni sezonla ilgili düzenlediği ilk basın toplantısında, Trabzonspor ve diğer Süper Lig takımlarının transfer politikasını değerlendirirken, bir soru üzerine biraz da esprili biçimde, “Kendini eksik görenler geliştiriyor. Ama tam görenler yıkıyor!” yorumunu yapmış, kendi transfer işleyişlerinin “doğru olmadığını söyleyebileceğinin” altını çizmişti.
Gidenler ve yerlerine alınanlar ile ilgili en çarpıcı yorumuysa, “Geçen yıl ana kadrodan az kayıpla başlamıştık ve bu avantajdı. Futbolumuz, her geçen gün iyiye gitmişti. Bu yıl daha iddialı bir takım bekliyordum, özellikle Avrupa’da. Ama şu anda sıfır mı, eksi mi, artı mı onu ben de bilmiyorum. Bu durum üzücü tabii ki!” şeklinde olmuştu.

Hollanda Kampı’nda, 2 özel maç ve bugüne kadar toplam 13 antrenmanında Trabzonspor’un yenilerini bu bilgiler ışığında “kıyaslama gözlemi” yapma adına dikkatle izledik.

İlk izlenimlerimiz, özellikle Selçuk ve Egemen’den doğan boşlukların zor dolacağı yolunda. Egemen’den başlayalım: Glowacki kampta sakatlanınca bu durum daha bir can sıkıcı hal aldı. Giray ve Mustafa’nın çalışmaktan canı çıktı. Güneş, bu oyuncuları son antrenmanda

15 dakika dinlendirerek ödüllendirdi! Son transfer Celustka da genç. Stoper mevkiinde sıkıntı zor çözülür.
Selçuk boşluğuna bakalım: Şenol Güneş, belli ki Zokora’ya geçen yılki Colman’ın, Colman’a da Selçuk’un görevini verecek.
Jaja ve Umut’un yerleri, kısmen de olsa Henrque ve Halil Altıntop’la dolacak gibi.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri