İşte size bir sürü kitap: örme-dokuma-boyarmadde kimyası

Salvo

Kayıtlı Üye
İşte size bir sürü kitap: örme-dokuma-boyarmadde kimyası......vb.
Evet arkadaşlar, işte size bir tür kitap serisi. Sözü geçen kitapların çoğu Çukurova Unide ders kitabı olarak kullanılıyor. Kitapları sizler için "tekstil kitapları" adlı bir klasörde toplayıp tek dosya halinde upload ettim. Umarım işinize yarar. Kolay gelsin. (Download linki mesajın sonunda)
bina05.jpg

Dosyanın içinde bulunan kitaplar ve içerikleri:

1: Elyaf Bilgisi

Bu kitapta doğal, rejenere ve sentetik elyaflar hakkında genel bilginin yanısıra formülleri, yapıları, sentezleri vs vs vs hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kitap Marmara Üniversitesi yayınıdır.

2: Dokuma Kumaş Analizi

Bu kitap herhangi bir dokuma kumaşın nasıl analiz edileceğini ve analiz ederken nasıl kararlar alacağımızı anlatır.

3: Kimyasal Tekstil Lab. Uygulamaları

Bu kitap, K.MARAŞ Sütçü İmam Üni den alınma bir kitaptır. Kimyasal bir tekstil laboratuvarında yapılan deneyleri ve nasıl yapıldıklarını anlatır.

4: Bitim İşlemleri

Bu kitap, terbiye işlemlerinin son safhası olan bitim (apre) işlemlerinin ne olduğunu, nasıl yapıldığını ve hangi tür elyaflara (veya hangi tür iplik veya kumaşlara) uygulandığını anlatır.

5: Boyarmadde Kimyası

Bu kitap; elyaf, iplik veya kumaş formundaki tekstil materyallerinin renklendirilmesinde kullanılan boyarmaddeleri anlatır. İçinde boyarmaddelerin çeşitli yönlerde sınıflandırılması ve bu boyarmaddelerin elde edilme yöntemleri (sentezleri) yer almaktadır. Eski bir kitaptır ama çok iyi bir kitaptır.

6: Dokuma Teknolojisi

Bu kitap, çeşitli dokuma terimlerini içerir. Aslında dokuma bölümüne ait ne varsa içeriyor. Hem alternatif bir kaynak, hem de güzel bir kaynak
icon7.gif

7: Örme Kitabı

Bu kitap ise yaygın olarak kullanılan ve gün geçtikçe daha da yaygınlaşan örme teknolojisini anlatan bir kitaptır. Kitap atkı örmeciliğini anlatıyor.

Yalnız beyler (veya bayanlar) önemli bir uyarı yapıyorum buradan. Bu kitapları indirmekle iş bitmiyor. Bol bol okumak ta lazım. Haberiniz olsun
icon7.gif

Download:
İndirmek için tıklayın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri