İşte İzmir Büyükşehir Belediyesinin Engelli Düşmanlığına dair yeni vukuatı!

'hayaL

Bayan Üye

Yer: İnciraltı Engelli Merkezi
Konu: Geçtiğimiz hafta yapılan fahiş x fahiş zam. 50 kuruşluk çay 1 tl!
Burasının varolma sebebi zaten engelliler. Önceden belediye personeli vardı, ticari kaygı önplanda değildi.
Daha sonra Grandplaza isimli belediye şirketine verildi.
Birkaç senedir bu şirketçe işletilen merkez rant noktası haline geldi. Engelli dışında piknik amaçlı gelen sıradan İzmir halkı merkezi gelir kapısı haline getirdi. Izgara ve bazı yiyecek çeşitleri yok satmaya başladı. Haftasonları kuyruk hiç bitmedi.
Sahildeki bina tadilata alındı ve iç kısma uyduruk bir yer inşaa edildi.
Şimdi tadilat bitmek üzere ve İzmir'de eşi benzeri az bulunan bir denize sıfır noktası hizmete girmek üzere.
Bu sahildeki yer açılacakken bu hafta bombayı patlattı belediye. ZAM!
Bize göre amaç, engellinin merkezden eli ayağı kesilmesi isteniyor.
Yeni yeri içkili restorant yapıp, rantın büyümesi hedefleniyor. Zamanlama bizlerin bu düşüncesini doğruluyor nitelikte.
Engelliler için yapılan bir sosyal alanda, üstelikte büyükşehir belediyesine bağlı bir noktada 1 liraya çay mı olur?
E hani siz sosyal şeysiydiniz?
Bumudur?
HABERTÜRK EGE

24306.jpg
[/url][/IMG]​

---> İşte İzmir Büyükşehir Belediyesinin Engelli Düşmanlığına dair yeni vukuatı!

:D

---> İşte İzmir Büyükşehir Belediyesinin Engelli Düşmanlığına dair yeni vukuatı!

yaziyi okumadim ama izmirlilerede hersey musataak demek geliyor icimden..

nasil yonetilmek istiyorlarsa onu seciyorlar, seciyorlarsada basina getirdiklerinin yaptiklarindan memnunlar demektir.

bunu engelliler icin demiyorum, butun izmir icin diyorum..

izmir sokaklari hala copten gecilmiyor, 15 yildir turkiyeye gidip geliyorum, havaalanindan eve giderken surekli ayni yoldan gidiyoruz 15 yildir hic bir degisiklik. hatta bizi havalanindan almaya gelen kisi bile gulmustu.
dedim 15 yildir gidp geliyorum tas ustune tas koymamislar. bir tek degisiklik, su kosedeki evde bir kopek vardi ben okula giderken hep havlardi hep korkardim bir tek o kopek olmus dedim soforde guluyor sen o kopegi nerden biliyon diye :)

yaniiiii

begenmiyorlarsa secmesinler belediye baskasinini...

birazdaha objektivite lutfen :D

subjektif tarafini gormedim yorumumda :)

iyi calissalar derimki iyi calistilar.

belkide iyi calismislardir da ,
biz goremiyoruzdur

Demekki iyi calismamislar bana faydasi olmadiysa yada herhangi birine :) calisma olunca mutlaka gorunukur. Konak meydanini her secim kazip degisitirip duruyorlar okadar oda birseye bile benzemedi

İzmir Büyükşehir Belediyesinin anlattığınız gibi olduğunu bilmiyordum. Belediyenin iyi çalıştığını sanırdım.

Belediyenin nasıl çalıştıgını bende bilmiyorum orda yaşamıyorum ve kim kime oy verirse versin yinede engelli insanları bu sınıfa dahil etmemek ve onları biraz daha düşünmek ona göre davranmak gerektigini düşünüyorum

Belediyenin nasıl çalıştıgını bende bilmiyorum orda yaşamıyorum ve kim kime oy verirse versin yinede engelli insanları bu sınıfa dahil etmemek ve onları biraz daha düşünmek ona göre davranmak gerektigini düşünüyorum

+

Belediye nasıl çalışırsa çalışsın İzmirden akpye oy çıkmayacak.

Elbet bir gün başa bizim istediğimiz geçicek. İşte ozaman İzmiri görün derim :)

Ozaman sikayette etmesinler. Nasil yasarsan oyle yonetilirsin.
Sirf muhafazar olmus Jamie demesinler diye secmiyoar :) AKP opmaak sart degil iyi calisan birine verdonkerd oy, partiye degil kisiye versinler

konu engellilerin haklarının diger insanlara göre biraz daha korunmasıdır arkadaşlar siyasete cevirmeyelim lütfen :)

Ozaman sikayette etmesinler. Nasil yasarsan oyle yonetilirsin.
Sirf muhafazar olmus Jamie demesinler diye secmiyoar :) AKP opmaak sart degil iyi calisan birine verdonkerd oy, partiye degil kisiye versinler

Dediklerinden hiç bir şey anlamadım.

Neyse.

Teşekkürler xD

Ricalar)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri