İşte imamları kızdıran Kürt Shakira

AySe^^

Bayan Üye
Adı Dashni... Son albümü "Batılı Kürt"le bardağı taşırdı. Kuzey Irak'taki imamlar "Bu kadın gençlerimizi zıvanadan çıkarıyor" diye isyan ediyor.

Dashni Murad... 23 yaşında... Hollanda'da büyüdü. Kürt kızı. Mini eteği dekolte kıyafetleri ve danslarıyla Kolombiyalı şarkıcı Shakira'yı örnek alıyor.

shak.jpg

Dashni'nin son albümünün adı "West Kurd" yani Batılı Kürt... Avrupa'yı sallıyor. Fakat Kuzey Irak'ta topa tutuluyor. İmamlar "Bu kadın gençlerimizi zıvanadan çıkartıyor" diyerek kliplerinin yasaklanması çağrısında bulunuyor.

AMACI KÜRT KÜLTÜRÜNÜ DÖNÜŞTÜRMEKMİŞ
Dashni ise açıkça amacının Kürt halkını ve yarısı zaten ölmüş olan eski Kürt kültüründen gençleri kurtarmak olduğunu söylüyor. "Benim bir misyonum var o da Kürt kültürünü dönüştürmek. Gençlerin benim dansımı görmelerini istiyorum. Eski köhnemiş geleneklerden uzaklaşarak geleceğe bakmak istiyorum" diyor..

---> İşte imamları kızdıran Kürt Shakira

ßen bisi anlamadım :)

nasıL yani?

Ozaman hemen anLatıyım :D
kuzey Irakta Dashni isimLi bir şarkıcı..Ve kendine Shakira'yı örnek aLıyormus..
Ve bu durum kuzey Iraktaki din adamLarını ws. İmamLarı kızdırmıs..Genclere kötü örnek olduğunu söyLüyorLarmıs..

Oda "Benim bir misyonum var o da Kürt kültürünü dönüştürmek. Gençlerin benim dansımı görmelerini istiyorum. Eski köhnemiş geleneklerden uzaklaşarak geleceğe bakmak istiyorum"...

Simdi anLadın mı ? :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri