işte hayallerim bunlardan birine sahip olmak

mit^^

Kayıtlı Üye
offff şu sayısal bir tutsa varya izmir sokakları inlemeli caddelerinde rüzgarlar esmeli en sessiz gecede bile fırtına kopmalı ben her geçişimde offff tabi önce sayısal oynamam gerekiyo

[/UR[URL=http://imageshack.us][/
[URL=http://imageshack.us][/

[/[/IMG]

[/IMG]

203zxt40a7f92896scale1yv6.jpg
[/[/IMG]

203zxt40a7f92954scale1gg2.jpg
[/URL][/IMG]
vettonru2261nv1.jpg
[/URL][/IMG]
vettonru2061as6.jpg
[/URL][/IMG]

Her Hafta oynuyorum ama ypok BU haftada Devretti bir Hafta daha hayallerimi erteledim aaaaaaahhhhh ahhhh

ben fazla parada istemiyom ya motorumu alayım bu bana yeter yamaha istiyorum ben 1000 RR siyah olmalı yollar dize gelmeli

Allah kavuştursun ama bunlardan birini alacağıma gider bi megane alırdım dört teker o daha iyi üstelik daha güvenli:D

aslında motor daha güvenli arabaya göre dünyada araba kazasında ölenlerin motordakinden daha fazla olduğu biliniyor zaten işin zevki de orda saatte 20 kilometre hızl giderken rüzgarı hissetmek uçmak offff en fazla motorda 150 eçıkabildim oda honda cbf 250 lik

bnde çok sewiorum motorları ama kaza yaptıktn sonra ailen almıo orası ayrı ama üniyi kzanayım bnmde olcak motorum hehe gezdiririm seni:D

yok ben gezme amaçlı değil sürat olcak trafiktemakaslar otobanda hız denmeleri
lambalarda dırag yarışları pınarbaşında oooffffff neyse bir gün bakarsınız izmir sokaklarında bir gürültü kopuyorsa bilinki benim hehe

---> işte hayallerim bunlardan birine sahip olmak

...umutlarini yitirme azimli ol bir gun istedigine sahip olursun,yalniz surat tehlikedir.Turkiyede yasadigim yillarda benimde bir 250 cc lik BMW vardi iyi hava atardim.

---> işte hayallerim bunlardan birine sahip olmak

Kawasaki ninja 250r vardı,yeşil ; bende.
Kaza yapmadan önce tabi.
Özlüyor insan da,araba daha iyi,en azından artık.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri