işte dövüş sahnesi buna derim ben... mLDidwx7Yfs
yesil83 Bayan Üye 28 Kas 2013 #2 ---> işte dövüş sahnesi buna derim ben... biraz komigime gitti gorilde ha bire dinazorun agizini ayirma cabasi
---> işte dövüş sahnesi buna derim ben... biraz komigime gitti gorilde ha bire dinazorun agizini ayirma cabasi
XPeke Kayıtlı Üye 26 Ocak 2014 #3 ---> işte dövüş sahnesi buna derim ben... 0:34 o çıkan ses der susarım
bluee Kayıtlı Üye 11 May 2014 #4 ---> işte dövüş sahnesi buna derim ben... king kongla t-rex ne alaka ki hangi film bu
zaman93 Kayıtlı Üye 29 Ağu 2014 #6 ---> işte dövüş sahnesi buna derim ben... kızlar kavga ederken dedikleri ağzını yırtarımın uygulamalı hali :1a9:
---> işte dövüş sahnesi buna derim ben... kızlar kavga ederken dedikleri ağzını yırtarımın uygulamalı hali :1a9:
H HaDeS Kayıtlı Üye 2 Ocak 2016 #7 ---> işte dövüş sahnesi buna derim ben... Dünyanın en büyük yırtıcısıdır..Trex
mortal00 Kayıtlı Üye 2 Ocak 2016 #8 ---> işte dövüş sahnesi buna derim ben... Bu filmi çok severim. Filmin en sevdiğim sahnelerinin başında da bu sahne geliyor.
---> işte dövüş sahnesi buna derim ben... Bu filmi çok severim. Filmin en sevdiğim sahnelerinin başında da bu sahne geliyor.