İşte Cevahir'in yeni imajı ve yeni aşkı!

` Nur ~

Bayan Üye
Yeni sezon bölümleri 10 Ağustos'ta başlayacak olan Geniş Aile dizisinin çekimleri başladı

a6b7d8ec.jpg

Geniş Aile dizisinin çekimleri sırasında, Cevahir'i canlandıran Ufuk Özkan'ın bıyıklarından vazgeçtiği ve kilo verdiği görüldü. Şuküfe'yi canlandıran Zuhal Topal'ın ayrılmasının ardından "Geniş Aile" ekibine Rojda Demirer katıldı.

medyafaresi'nin haberine göre "Melekler Korusun" dizisi sona erdikten sonra "Geniş Aile"den gelen teklifi kabul eden Demirer, 'Zeynep' rolünü üstlendi. Zeynep, Ufuk Özkan'ın oynadığı Cevahir'le yakınlaşacak. Ancak ikilinin ilişkileri önce kavgayla başlayacak. Askerden döndükten sonra yaşamına çekidüzen verme kararı alan Cevahir, hem babasına yardım etmek hem de Zeynep'le yakınlaşabilmek için taksicilik yapmaya başlayacak.

ÇEKİMLER BAŞLADI

"Geniş Aile"nin 10 Ağustos'ta ekrana gelecek ilk bölümünün çekimleri, geçtiğimiz gün yapıldı. Ufuk Özkan'la birlikte kamera karşısına geçen Rojda Demirer, çekim arasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çok heyecanlı olduğunu belirten genç oyuncu, "Ben genelde dizilere sonradan dahil olmayı pek tercih etmiyorum. Ama 'Geniş Aile' hem oyuncu kadrosuyla hem de kalitesiyle beni ikna etmeyi başardı. Bu dizide yer aldığım için çok mutluyum" dedi.

YENİ İMAJ

Dizinin ikinci sezonu için bıyıklarını kesip 6 kilo veren Ufuk Özkan'a yeni bölümlerde Rojda Demirer eşlik edecek.

---> İşte Cevahir'in yeni imajı ve yeni aşkı!

ulvi değişmesinde kim değişirse değişsin adamım ulvi hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri