bir Kartal Olarak Doğar Ve çocukken Yenildiği Maçta Ağlar Ama Atkısını Ve Bayrağını Saklamaz
Beşiktaşın Yenildiği Maçtan Sonraki Gün Okuldan Kaçmaz Gider Savaşır
“sokak çoçuğudur O” Ama Aynı Zamanda Da “halktır” “halkın Takımı”ndadır
Her şey Gönülden Yapılınca Sevgi Sonsuz Olur Ve "sevinmek Için Sevilmez"
Beşiktaşa Kola Diyenlere "üç Hece Sekiz Harf Sadece Be-şik-taş" Der "beşiktaş Sen Bizim Herşeyimizsin" Derken Evde Annesini Okulda Defterini Dışarda Sevgilisini Unutur
şampiyonluk Sayısını Saymaz Kupalarını Bilmez Kaç Tane Efsanesi Varsa Onları Sayar Bizim 15 şampiyonluğumuz Var Diyene Bizimde şeref Beyimiz Baba Hakkımız şükrümüz Süleymanımız Refik Osmanlarımız Ve Daha Niceleri Var Der Herbiri 10 Hatta 20 şampiyonluk Eder Ben Sayamadım Sen Say Der
Gündemi Takip Eder Herkese Karşı Durur
Haksızlığa Karşıdır Ne Siyah’ı Beyaz’dan Ayırır Ne Beyaz’ı Siyah’tan
Protestosunu Bile Yaparken çaktırmaz
Hala Beşiktaş Diye Bağırır Seviyorum Ulan Seni Der Hemde Inadına Hemde ölümüne
Renklere Aşık Olduğu Dile Gelir, Maç Biter Tribünden çıkmaz
Hakeme Kızar, Yönetime Kızar Kendi Arasında Kavga Eder Sonra "beşiktaş" Gelir Ayırır
Bayrağına Basan Polisi Tehdit Eder Polise Bayrağı Düzelttir O Bayrağın üstünde Güller Vardır
"seni çok Seviyorum Diye Bağıran Kırmızı Gül" Dür O
Yenildiği Zaman Yensende Yenilsende Taraftarın Seninle Denir Ama Sadece Lafta Kalmaz 4. Olduğunuz Bir Sezonda Maçları Full çeker Saatlerce Bağırılır
En çokta Ruhsuzlara Bağırılır Cümle Alem Bilir Ki Ruhsuzluk Başarısızlıktan Daha Beterdir
önce Kazan'da Içer Sonra Kazan'ın Yanında Dolmabahçede Yürürken "işte öyle Birşey" Der
Sabah Yataktan Kalkınca Ilk Aklına Gelen şey Akş***i Maç Olur Otobüste Kendi Içinden Karşılıklı Olarak "beşiktaşım Benim" çeker Otobüsten Inince "yağmurlu Bir Günde" Devam Eder
Bir Siyah Ulan Der Bir Beyaz Ulan Der
Beşiktaş Ulan Der üçlü çeker Zıplar Zıplamayan Ibne Olur Zıplayan Kartal
çubuklu Formayı çok Sever Bir Siyah Bir Beyaz Bir Siyah Bir Beyaz Gözünü Alır Heyecanlandırır
Bir Pankart Yapar Sonra Bir Daha Ve En Son Birdaha "aradaki Fark Aşk” Tadır
Deplasmana Gider Kavga Eder Ilk önce Başlatan Olmak Istemez Delikanlı Olur Ama Hak Edenede Dönerin Ucunu Gösterir Yumruğunu Vurur Hesap Sorar Sahaya Atlar Hakem Kovalar Denize Döker “potansiyel Suçlu” Dur O Artık
Içeri Düşer Suçun Ne Diyene "beşiktaşlıyım" Der
Bazen Maçlara Gidilmez Ceza Verilir Kimse Giremez Ama "ruhumuz Yeter"
Sahada Isim önemli Değildir 11 Tane Kartal Olsun Gol Atınca Kapalıya Koşsun Formasını öpsün
Maçtan Sonra Karşılıklı "siyah-beyaz" çeksin Yeter
Gırgırda Yapar "ekinler Dize Kadar Gelir, Portakal Soyulur, Armut Dalda Sallanır" "usame Bin Ladin" Anılır Doğaçlamada üstüne Yoktur 1'e 1000 Katar Yaratır Söyler Söyletir Ezberletir
Harketlerini Kontrol Edemez Tuhaflıklar Yapar "beşiktaş Aşkı Delitmiştir Onu"bir Yemin Edilir ; "bu Sevdadan Vazgeçenin Allah Belasını Versin"en Büyük Yeminide "yalan Söylüyosam Ezikbahçeli Olayım" Dır
Bedel öder Bayrak Asan Babasını Balkondan Düşerken Kaybeder Ama Bestelerde Yaşatır Bir Maç Dönüşü Genç Kartalını Haksız Bir Kavgada Kaybeder
Ama çok şanslıdır çünkü "herkese Nasip Olmaz Beşiktaşlılık"
Beşiktaş Onun Yaşam Tarzıdır Yemeğidir Suyudur Sigarasıdır Cıgarasadır Alkolüdür
"onsuz Geçen Günün Amına Koyar"
“sokak çocudur O” Ama Aynı Zamanda Da “halk”tır “halkın Takımı”ndadır
Ve ölümde Vasiyeti Olur O çocuğun Tabutuma Bayrak Sarın
Mezar Taşıma "siyah Beyaz ölüm Yaşam" Yazın
Ne Mutlu Beşiktaşlıyım Diyene..
Beşiktaşın Yenildiği Maçtan Sonraki Gün Okuldan Kaçmaz Gider Savaşır
“sokak çoçuğudur O” Ama Aynı Zamanda Da “halktır” “halkın Takımı”ndadır
Her şey Gönülden Yapılınca Sevgi Sonsuz Olur Ve "sevinmek Için Sevilmez"
Beşiktaşa Kola Diyenlere "üç Hece Sekiz Harf Sadece Be-şik-taş" Der "beşiktaş Sen Bizim Herşeyimizsin" Derken Evde Annesini Okulda Defterini Dışarda Sevgilisini Unutur
şampiyonluk Sayısını Saymaz Kupalarını Bilmez Kaç Tane Efsanesi Varsa Onları Sayar Bizim 15 şampiyonluğumuz Var Diyene Bizimde şeref Beyimiz Baba Hakkımız şükrümüz Süleymanımız Refik Osmanlarımız Ve Daha Niceleri Var Der Herbiri 10 Hatta 20 şampiyonluk Eder Ben Sayamadım Sen Say Der
Gündemi Takip Eder Herkese Karşı Durur
Haksızlığa Karşıdır Ne Siyah’ı Beyaz’dan Ayırır Ne Beyaz’ı Siyah’tan
Protestosunu Bile Yaparken çaktırmaz
Hala Beşiktaş Diye Bağırır Seviyorum Ulan Seni Der Hemde Inadına Hemde ölümüne
Renklere Aşık Olduğu Dile Gelir, Maç Biter Tribünden çıkmaz
Hakeme Kızar, Yönetime Kızar Kendi Arasında Kavga Eder Sonra "beşiktaş" Gelir Ayırır
Bayrağına Basan Polisi Tehdit Eder Polise Bayrağı Düzelttir O Bayrağın üstünde Güller Vardır
"seni çok Seviyorum Diye Bağıran Kırmızı Gül" Dür O
Yenildiği Zaman Yensende Yenilsende Taraftarın Seninle Denir Ama Sadece Lafta Kalmaz 4. Olduğunuz Bir Sezonda Maçları Full çeker Saatlerce Bağırılır
En çokta Ruhsuzlara Bağırılır Cümle Alem Bilir Ki Ruhsuzluk Başarısızlıktan Daha Beterdir
önce Kazan'da Içer Sonra Kazan'ın Yanında Dolmabahçede Yürürken "işte öyle Birşey" Der
Sabah Yataktan Kalkınca Ilk Aklına Gelen şey Akş***i Maç Olur Otobüste Kendi Içinden Karşılıklı Olarak "beşiktaşım Benim" çeker Otobüsten Inince "yağmurlu Bir Günde" Devam Eder
Bir Siyah Ulan Der Bir Beyaz Ulan Der
Beşiktaş Ulan Der üçlü çeker Zıplar Zıplamayan Ibne Olur Zıplayan Kartal
çubuklu Formayı çok Sever Bir Siyah Bir Beyaz Bir Siyah Bir Beyaz Gözünü Alır Heyecanlandırır
Bir Pankart Yapar Sonra Bir Daha Ve En Son Birdaha "aradaki Fark Aşk” Tadır
Deplasmana Gider Kavga Eder Ilk önce Başlatan Olmak Istemez Delikanlı Olur Ama Hak Edenede Dönerin Ucunu Gösterir Yumruğunu Vurur Hesap Sorar Sahaya Atlar Hakem Kovalar Denize Döker “potansiyel Suçlu” Dur O Artık
Içeri Düşer Suçun Ne Diyene "beşiktaşlıyım" Der
Bazen Maçlara Gidilmez Ceza Verilir Kimse Giremez Ama "ruhumuz Yeter"
Sahada Isim önemli Değildir 11 Tane Kartal Olsun Gol Atınca Kapalıya Koşsun Formasını öpsün
Maçtan Sonra Karşılıklı "siyah-beyaz" çeksin Yeter
Gırgırda Yapar "ekinler Dize Kadar Gelir, Portakal Soyulur, Armut Dalda Sallanır" "usame Bin Ladin" Anılır Doğaçlamada üstüne Yoktur 1'e 1000 Katar Yaratır Söyler Söyletir Ezberletir
Harketlerini Kontrol Edemez Tuhaflıklar Yapar "beşiktaş Aşkı Delitmiştir Onu"bir Yemin Edilir ; "bu Sevdadan Vazgeçenin Allah Belasını Versin"en Büyük Yeminide "yalan Söylüyosam Ezikbahçeli Olayım" Dır
Bedel öder Bayrak Asan Babasını Balkondan Düşerken Kaybeder Ama Bestelerde Yaşatır Bir Maç Dönüşü Genç Kartalını Haksız Bir Kavgada Kaybeder
Ama çok şanslıdır çünkü "herkese Nasip Olmaz Beşiktaşlılık"
Beşiktaş Onun Yaşam Tarzıdır Yemeğidir Suyudur Sigarasıdır Cıgarasadır Alkolüdür
"onsuz Geçen Günün Amına Koyar"
“sokak çocudur O” Ama Aynı Zamanda Da “halk”tır “halkın Takımı”ndadır
Ve ölümde Vasiyeti Olur O çocuğun Tabutuma Bayrak Sarın
Mezar Taşıma "siyah Beyaz ölüm Yaşam" Yazın
Ne Mutlu Beşiktaşlıyım Diyene..