İşte bir aşlkın daha sonuna geldik

cansumm

Bayan Üye
Ve işte hepsi gibi bu da bitti...
Hepsi gibi bu da yalandı.Oysa ne kadar güzel bir duyguydu aşk seninle yaşamadan önce.Senden önce aşk dendiğinde içim ısınırdı.Bir hoş olurdum.Şimdi ise aşkın ''a'' sını bile duymak istemiyorum.Şu an öyle bir psikoloji içindeyim ki içinde sevgi,aşk,mutluluk geçen cümlelerden nefret ediyorum.Bunu istemiyorum.Sevginin,aşkın,mutluluğun dünyanın en güzel kelimeleri olduğunu ve içlerinde en güzel duyguları barındırdığını biliyorum.Ama nefretim öyle büyük ki kendime engel olamıyorum.
Bu nefretim aşka mı yoksa sana mı bilmiyorum.Düşünüyorum da galiba sana.Aşka neden nefret duyayım ki.Aşkın ne suçu var.Tabi bütün suç sende de diyemem.Benimde hatalarım olmuştur.Ama en büyük hatayı sen yaptın.Sen bu aşkı sanki öylesine bir ilişkiymiş gibi bir mesajla bitirebildin.Bir mesajla silip bir kenara atabildin.İşte bunu anlayamıyorum.Daha dün beni sevgi sözcüklerine boğarken bu gün nasıl oluyorda''BİTTİ,BURAYA KADARMIŞ,ÜZÜLME NASIL OLSA SEN YENİSİNİ BULURSUN''diyebiliyorsun.En çok da nasıl olsa yenisini bulursun lafı koydu bana.Ben sanki şıpsevdi bir insanmışım gibi yazmışsın.Sanki senle olmazsa başkasıyla olur diyormuşum gibi.Sanki giden gider ama hayat devam eder diyormuşum gibi.Anlıyorum ki beni çok yanlış tanımışsın...
Ahhh Ahhh...
Şuan karşına geçip sana olan nefretimi bağıra çağıra anlatmak istiyorum.Bütün duygularımı hiç düşünmeden ''yüzüne karşı'' söylemek istiyorum.İnan, eğer şuan yanımda olsaydın bu dediklerimi yapardım.
Önceden karşına geçip bağıra çağıra seni sevdiğimi solemek isterdim.Şimdi nefretimi kusmak istiyorum.O mesajın gözümün önünden gitmiyor.
Akşam oluyor.Sende ses seda yok.Galiba gerçekten unuttun beni.Galiba bende unutmalıyım.Evet unutmalıyım,unutacağım.
Aşkımız biteli tam 2 ay oldu ve sen beni tamamen unuttun.Başka aşklara yelken açtın.Bende seni unuttum ya da unuttuğumu sanıyorum.Neyse artık unutsamda unutmasamda farketmez zaten.Nasıl olsa bir daha ne ben senin hayatında olabilirim ne de sen benim hayatımda.
Aslında artık giden gider bende hayat devam eder diyebiliyorum.Galiba bende seni unuttum.Evet,evet yapmam gerekeni yaptım ve seni sonunda hatırlamamak üzere unuttum...

Arkadaşlar bu yazıyı dün akşam ben yazdım.Umarım beğenirsiniz.Beğenirseniz +rep i esirgemeyin lütfen...

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri