istanbulda çocuklar için ingilizce eğitim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonerk

Banned
İstanbulda çocuklar için ingilizce eğitimi veren bir kurs arıyorum. 7 yaşındaki oğlumu göndermeyi planlıyorum eğer kafama yatan bir yer bulursam. Şu ana kadar bulduğum ya da göüiştüğüm yerlerden pek memnun kalmadım açıkcası. Sizlerin çocuğunuzu yolladığınız böyle bir eğitim merkezi varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

---> istanbulda çocuklar için ingilizce eğitim

Seni çok iyi anlıyorum çünkü bir kaç ay önce ben de senin durumundaydım. Bir türlü aklımdaki eğitimi verebilecek bir yer bulamadım. Sonunda bir tanıdığın tavsiyesiyle .......... ile tanıştım ve kısa bir süre de doğru yeri bulduğumu anladım. En büyük etken derslerin birebir veya küçük gruplarla yapılıyor ve kanadalı bir dil eğitmeni tarafından veriliyor olmasıydı. Dersler Yle sınavlarına hazırlanma formatında oluyor. Bence hemen iletişime geç, memnun kalacağını düşünüyorum. Kams Training diye internette ararsan ulaşabilirsin diye düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

[MENTION=164122]hulya24[/MENTION] and [MENTION=161701]sedefuner[/MENTION] and [MENTION=167633]merveakdenizzz[/MENTION] and [MENTION=159696]doruktanis[/MENTION] and [MENTION=159712]sonerk[/MENTION]

Hangisisiniz ? Birden fazla üyelik yasaktır ve ban sebebidir.

Siz karşılıklı konuşmaya da başlamışsınız.

[MENTION=164122]hulya24[/MENTION] and [MENTION=161701]sedefuner[/MENTION] and [MENTION=167633]merveakdenizzz[/MENTION] and [MENTION=159696]doruktanis[/MENTION] and [MENTION=159712]sonerk[/MENTION]

Hangisisiniz ? Birden fazla üyelik yasaktır ve ban sebebidir.

Siz karşılıklı konuşmaya da başlamışsınız.

:222124::222124::222124::222124:
valla ben buna gülerim:222124:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri