İstanbul’da bir Karşıyakalı AKADEMİ 35BUÇUK

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
İstanbul’da bir Karşıyakalı AKADEMİ 35BUÇUK

599487481429.jpg

Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu Vahide Gördüm, sahne hayatını sürdürmek için ayrıldığı İzmir'e duyduğu sevgiyi, kurdukları sanat merkezinde yaşatıyor

İzmirli ünlü oyuncu Vahide Gördüm, oyuncu eşi Altan Gördüm ve Tolga Örnek'le birlikte bir yıl önce hayata geçirdi 'Akademi 35Buçuk' adlı sanat evini... Artık tüm Türkiye biliyor, '35 buçuk' deyince, akla Karşıyaka geliyor. Bu ifade fanatizmi çağrıştırsa da, espriye indirgendiğinde Karşıyakalıların kendini ayrıcalıklı hissetmesini ve kentlerine duydukları bağlılığı yansıtıyor.
Ama hepimizin sevdiği İzmirli bir sanatçı var ki, '35 Buçuk', onun için İzmir ve Karşıyaka'ya duyduğu hasretin bir ifadesi. Ünlü oyuncu Vahide Gördüm'den bahsediyoruz... İzmir'de doğan, oyunculuk eğitimi aldığı Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü birincilikle bitiren başarılı sanatçı, kentin sanat yönünden doyurucu imkanlar sunamayışı yüzünden, Ankara Sanat Tiyatrosu kökenli usta tiyatrocu Altan Gördüm'le evlendikten sonra, başkentin yolunu tuttu...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri