İsrail Mavi Marmara Gemisine Saldırdı : 16 Ölü 30 Yaralı var

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
İsrail komandoları, “Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım” kampanyası kapsamında Kıbrıs'ın güneyinden Gazze'ye doğru seyreden gemilere operasyon düzenledi. Operasyonda 2 kişi öldü, 30 yaralı var.

Akdeniz'de yükselen gerilim bu sabaha doğru İsrail'in komandolarının gemilere düzenlediği askeri operasyonla patlak verdi. İsrail askerleri denizden ve havadan yardım gemilerini abluka altına alarak operasyon düzenledi. Gemide yaşanan arbede ve İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu 2 kişi öldü, çok sayıda yaralı var.

YARDIM ÇAĞRISI

İsrail komandolarının düzenlediği opersyonda gemide mahsur kalanlar yardım çağrısında bulunurken, İsrail askerleri gemilere asker indirmeye devam ediyor.

TEHLİKELİ YAKINLAŞMA

Kıbrıs'ın 30 mil güneyinden Gazze'ye doğru giden "Mavi Marmara" gemisi ile diğer 5 gemi, hız kesmeden İsrail'in tatbikat yaptığı alana doğru yoluna devam ederken, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı yetkilileri, gemide bulunanlara Kıbrıs açıklarında iki İsrail gemisinin kendilerine yaklaşmakta olduğunu bildirmişti.

İSRAİL KONSOLOSLUĞUNDA PROTESTO

Filistin'e insani yardım götüren gemilere operasyon düzenlendiği haberi, İsrail İstanbul Konsolosluğu önündeki gerginliği arttırdı. Protestocu gruptan yaklaşık 300 kişi, saat 05.00 sıralarında konsolosluğa girmek istedi. Polisin izin vermemesi üzerine, göstericiler ile polis arasında arbede yaşandı. Polis barikatları protestocu grup tarafından dağıtıldı. Polis vatandaşlara tazyikli su ve biber gazı sıkarak müdahale etti. Eylemciler polise, “Siz de müslümansınız. Biz de müslümanız. Müslüman müslümana bunu yapar mı“ diye tepki gösterdi. Protestocular oturma eylemi başlattı. Gerginlik devam ediyor.

---> İsrail Mavi Marmara Gemisine Saldırdı : 16 Ölü 30 Yaralı var

Son Dak.=Türkiyenin İsrail Büyük Elçisi Geri Çağrıldı.

Evet Malesef Üzülmekten başka birşey gelmiyor elimizden ..

Sokaklara çıkıp ne kadar bağırsakta kendimizi yırtsakta bir anlamı yok malesef . Çünkü Onlarda Laf Değil İcraat var :)

Bizim Çoğu Bilgisayar Mühendisimiz gidip Trafik ışıklarını süslemek için yazılım yazarken onların Mühendisleri Silah Teknolojisini Geliştiriyorlar :)

Evet Malesef elimizden birşey gelmiyor ..

Çünkü Onlar İlerde biz Aynı Yerdeyiz ..

Elbette Öderler Bunların Bedelini .. Kah Bu Dünyada Kah Öbür Dünyada ..

Konu İçin Teşekkür Ederim .

Bizim Çoğu Bilgisayar Mühendisimiz gidip Trafik ışıklarını süslemek için yazılım yazarken onların Mühendisleri Silah Teknolojisini Geliştiriyorlar :)
Onların Geliştirdikleri Teknolojiye Kim Katkı Sağlıyor ?

Onların Ekonomisine Bir Kuruş Cebinden Para Veren
,Çıkaran Senin Anan Baban Yada Benim Anam Babam Değil mi ?

Şu Yazdıklarımı Kimse Kınamasın İsrailin Bizlere
,Filistine Saldırılarında En Büyük Suçlu Bizleriz.Bizimde Payımız vAR.

Biz Tutalım Günlük Hayatımızda Kullanılan Malların Yarısından Fazlasını Amerikan Ekonomisine ve Onun Mandası Şeklinde Olan İsraile Yedirelim.Adamlarda Bize Saldırsın Bizde Kınama Niyetine Sokaklara Dökülüp Bayrak Yakalım.Bu Ülke Bu Kadar Çok Filistini Müslümanları Düşünüyorsa Önce Kapitalizme Dur Demesinİ Bilecek.

Filistinede,Diğer Müslümanlarada En Büyük Yardım Budur !

___
Ne Oldu Şimdi ? Aldık mı Van Munitenin Karşılığını Buda Bize Kapak oLsun.Bağırıp Çağırıp Politika Yapanlara İnat,Yaşasın Yahudi İsrail !

Davosta İsraile Gider Yapan Davos Fatihimizin Yapamadığını Bugün Elin İranlısı Ahmedinejad İsrailin Yok Olması İçin Elinden Geleni Yapacağını Söylüyor.Lafta Olsa Söylüyor Adam Veriyor Ayarı..Yapıyor Yapmıyor Tartısmıyorum.Lafla Peynir Gemisi Yürümez Diyenler Bir Van Munite Kanıyor Ama ?

Ey Davos Fatihi Nerelerdesin ?

Davos Fatihine Şuan Ulasılamıyor 80 Yıl Öncesine Gidiniz..
Maden İşçilerinin Ölümü Gibi Pkk Saldırısıda Kader-Yardım Gemilerine Saldırılarda Kader ! Der Geçeriz E Kaderinde Önüne Geçilemiyor.

1-2 Notayla-Büyükelçiyi Geri Çekmekle-U-18 Milli Takımını Geri Çağırmakla Olmuyor Bu İşler.Herifler İki Askeri Öldü Diye Lübnanı Alt üST Ederken Biz Sadece Dostluk İlişkimizi Düşünüyoruz.Bozulmasın Aramız Yarsız Kalamayız :( Defolun Gidin ****.İsrailin Önünde Dün Dik Duranların Bugün Beli Ağrmış Belliki !

Bari İki Savaş Gemisi Gönderinde Yaralılarımızı Aldırın Ey Davoscular.

Neyse Uzarr Gider Büyük Yahudi Milletinin Önünde Saygıyla ! Eğiliyor Hitleride Saygıyla ! Anıyoruz.

Bu da Unutulur Gider Biz Neleri Unutmadık.

He Bu Arada 6 Tane Ceylan Gibi Gencimiz Şehit Düşmüş.Bu Olayın Yanında O oLayın Esamesi Okunmuyor Buda Ayrı Bir Vak`a..

Aman Boşverelim Bizde Kelle Çokk..

Son düzenleme:

İlker Başbuğ İsrail genelkurmay başkanıyla görüşüyor.

CNN TURK

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri