İspanya'yı Durdurmak

bluee

Kayıtlı Üye
EURO2012'de gruplardan çıkamayan İrlanda'nın başarılı futbolcusu Jonathan Walters, turnuvanın favorisi olarak İspanya'yı gördüğünü açıkladı.

EURO2012'de istediklerini sahaya yansıtamayan takımlardan biri de İrlanda. İrlandalı Jonathan Walters ise adidas günlüğünün konuğu. Walters İspanya'yı favori gösterirken onları durdurmak isteyenlerin hucüm yapmaları gerektiğini düşündüğünü dile getiriyor.

Euro 2012 ile ilgili genel düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?

- EURO 2012 İrlanda için oynadığım ilk büyük şampiyona oldu. Bu yüzden gerçekten dört gözle bekliyordum, bu benim için çok gurur verici. Bu tür olayların bir parçası olmanın İrlanda’daki herkes için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve oraya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyoruz. 2002 Dünya Kupası’ndan bu yana finallere çıkamadık, bu yüzden hepimiz için ayrı bir önem taşıyordu ancak ne yazık ki İtalya’nın karşısında aldığımız son mağlubiyetle çeyrek final şansımızı kaybettik.

Sizce EURO 2012’de özellikle takip edilmesi gereken takımlar ve oyuncular kimler?

- Son şampiyon İspanya ve 2006 Dünya Kupası’nı kazanan İtalya’nın da bulunduğu zor bir grubumuz vardı, bu nedenle diğer takımlar ve oyunlar hakkında düşünmek yerine, ilk önceliğimiz bu gruptan çıkmaktı. Bu takımların orta sahasında Xavi, Iniesta ve De Rossi gibi oyuncular var, her birinin top tutuşu harika, çeyrek finale isimlerini yazdırarak da bunu kanıtladılar zaten. Şu ana kadarki karşılaşmaları da göz önünde bulundurursak, İspanya’nın finale en yakın takım olduğunu düşünüyorum.

İspanya ile oynadığınız maçtan söz ettiniz, bu takım ile ilgili düşüncelerinizi alabilir miyiz?

- Grubumuzda üç çok güçlü takım var ve son birkaç şampiyonada İtalya ve İspanya’nın ne kadar iyi olduğunu gördük, özellikle İspanya, Avrupa ve Dünya Kupası Şampiyonlukları ile bunu gösterdi zaten. Takımlarında muhteşem bir denge var ve orta sahaları da çok güçlü. Orta sahada Xavi, Alonso ve Iniesta’ya sahipseniz, diğer takım topu pek göremeyecektir. Bu nedenle bundan sonraki rakipleri, en çok topa sahip olma konusuna odaklanmalı ve onları hücumla vurmaya çalışmalılar.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri