İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz?
Aracely Eluveitie Bayan Üye 2 Şub 2013 #1 İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz?
Deniz kızı Bayan Üye 2 Şub 2013 #2 ---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? Hayır.
G Gökbörü Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 #3 ---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? Hayır keşke koymasalardı
XPeke Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 #4 ---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? evet tam karakterime uygun
BadMatmazel توغبه Prenses 17 Ocak 2014 #5 ---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? evet )
M Moreas Bayan Üye 17 Ocak 2014 #6 ---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? evet
Valetta Bayan Üye 17 Nis 2014 #7 ---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? Evett
sllsn Bayan Üye 21 Nis 2014 #8 ---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? Bazen olmasada cgunlukla evet
Efsunkar Bayan Üye 23 Nis 2014 #9 ---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? Evet. İsmimi ve anlamını çok seviyorum.
---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? Evet. İsmimi ve anlamını çok seviyorum.
Heulwen Kayıtlı Üye 23 Nis 2014 #10 ---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? Evet. (Sağlam yapılı ve ayışığı gibi parlak olan. Ay ışığı, Güçlü ay.)
---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? Evet. (Sağlam yapılı ve ayışığı gibi parlak olan. Ay ışığı, Güçlü ay.)
Superman1 Kayıtlı Üye 27 Nis 2014 #11 ---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? Fikrim yok.
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 27 Ocak 2016 #12 ---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? Evet (Hande/ gülme, gülüş )
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 27 Ocak 2016 #13 ---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? Evet
Apocalypse RUFUS Kayıtlı Üye 28 Ocak 2016 #14 ---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? Enes isminin renk sembolü mavi gözlerimde mavi analmıda insan ,insan a benziyorum :3dth8: sonuç olarak uyuyor
---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? Enes isminin renk sembolü mavi gözlerimde mavi analmıda insan ,insan a benziyorum :3dth8: sonuç olarak uyuyor
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 28 Ocak 2016 #15 ---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? Evet .. İsimle Karakterim Uyumlu.
---> İsminizin anlamının kişiliğinizle bağdaştığını düşünüyor musunuz? Evet .. İsimle Karakterim Uyumlu.