Soru gayet açık gençler. :Ç Benim adımı ablam koymuş Seda - Sevda (:
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 22 Ağu 2011 #2 ---> İsminizi kim koymuş. Velat ismini babam Serhat ismini Ananem koymuş. Kimlikte Velat yazıyo :Ç
Mizu Bayan Üye 23 Ağu 2011 #3 ---> İsminizi kim koymuş. Büşra ismini babaannem , Su ismini annem koymuş .
Sibel1 Bayan Üye 23 Ağu 2011 #6 ---> İsminizi kim koymuş. amcamın karısı xD kız olursa sibel erkek olursa serkan p göbek adım serkan p
---> İsminizi kim koymuş. amcamın karısı xD kız olursa sibel erkek olursa serkan p göbek adım serkan p
kayrasu Bayan Üye 23 Ağu 2011 #7 ---> İsminizi kim koymuş. annem kayra babam su demiş babaannem oya demş haLam ırmak demş =D kura çekmşLer kayra çıkmşş babam kıyamet koparmş suyuda ekLemşLer böLe oLmş =D
---> İsminizi kim koymuş. annem kayra babam su demiş babaannem oya demş haLam ırmak demş =D kura çekmşLer kayra çıkmşş babam kıyamet koparmş suyuda ekLemşLer böLe oLmş =D
H HaDeS Kayıtlı Üye 23 Ağu 2011 #10 ---> İsminizi kim koymuş. mr.monk' Alıntı: ismimi feriha koymuş. Genişletmek için tıkla ...
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 24 Ağu 2011 #12 ---> İsminizi kim koymuş. ßaßam o aralar Yılmaz Güneyi Fazla izliyomuş heralde
N ` nazLı .. Bayan Üye 27 Ağu 2011 #16 ---> İsminizi kim koymuş. Nazlıyı babam, diğer ismimi anneannem.
M Mastor Kayıtlı Üye 27 Ağu 2011 #17 ---> İsminizi kim koymuş. Gün koymuş, berat gecesi doğmusum, o halde berat olsun demişler, mübarek olur demişler... De yanılmışlar ...
---> İsminizi kim koymuş. Gün koymuş, berat gecesi doğmusum, o halde berat olsun demişler, mübarek olur demişler... De yanılmışlar ...
HaSaNSaBBaH Kayıtlı Üye 27 Ağu 2011 #18 ---> İsminizi kim koymuş. Bilal ismini annem. Baybars ismini Amcam koyumuş.
LaZzKoPaT Kayıtlı Üye 27 Ağu 2011 #20 ---> İsminizi kim koymuş. hasan ısmını dedem kendı adı oldgu ıcın koydu babamda mucahıt ısmını koydu