ZrAEXy6qCd8
©ﻕΞתς яΞiš Kayıtlı Üye 13 Ocak 2010 #2 ---> İsmail YK - Tıkla Elemanın tipi sağlam , kızların peşinde koştuğu kadar var harbiden. Gece gece iyi müzik ziyafeti verdin Akın eyvallah xD
---> İsmail YK - Tıkla Elemanın tipi sağlam , kızların peşinde koştuğu kadar var harbiden. Gece gece iyi müzik ziyafeti verdin Akın eyvallah xD
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 14 Ocak 2010 #3 ---> İsmail YK - Tıkla Kızlar Kro Olarak Görüyor Genelde Bu Adamı xD Rica Reis
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 14 Ocak 2010 #4 ---> İsmail YK - Tıkla Asi Ruh' Alıntı: Kızlar Kro Olarak Görüyor Genelde Bu Adamı xD Genişletmek için tıkla ... hahaha
---> İsmail YK - Tıkla Asi Ruh' Alıntı: Kızlar Kro Olarak Görüyor Genelde Bu Adamı xD Genişletmek için tıkla ... hahaha
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 15 Ocak 2010 #5 ---> İsmail YK - Tıkla Ne Gülüyorsun Bebişim xD Kız: Sen Ne Dinliyorsun ? Ben: İsmail Yk kız: O Kroyu mu ? Ben: Hepimiz Kroyuz Defol xD Şeklinde Gelişen Sohbetlere Bizzat Şahit Oldum xD
---> İsmail YK - Tıkla Ne Gülüyorsun Bebişim xD Kız: Sen Ne Dinliyorsun ? Ben: İsmail Yk kız: O Kroyu mu ? Ben: Hepimiz Kroyuz Defol xD Şeklinde Gelişen Sohbetlere Bizzat Şahit Oldum xD