İşime Yaramadı ki Öğretmenim...

Eclipse

Kayıtlı Üye
Okuldayken hep merak etttiğim bişey vardı."Acaba bu öğrendiklerim işime yarar mı?"

Geldim 20'ye düşündüm.Uuzun uzun düşündüm.Bi Fen dersimiz vardı.Vücudumuzu inceliyoduk ya.Kalp vardı.Görevi kan pompalamaktı.Ritmi bozulunca vücut dengesi alt-üst oluyodu.

Düşündüm.
Kalbim defalarcakırıldıyorduldu.Öğretmenim bana söylememişti o kanla yürekten akıp gidenleregidemeyip klbimi ele geçirenleri..Öğrtmenim yanlış biliyor.Vücut sağlığı kan akışıyla bozulmuyor.
Hani aşk dediklerimizdost dedikelrimiz vardı.Ölüm denilenhayat denilen.Her esksilme de biz çizik dahaher varoluşta biz çizik.Kalbim dayanamadı bozuldu ritmi.
Binlerce kişi üzerinde oluşan yan etkileri ise şunlardır.

-Samimiyetsizlik
-Hoşgörüsüzlük
-Güvensizlik
-Riyakarlık
-Ahlaksızlık
-Terbiyesizlik
-Seviyesizlik...

Daha sayim mi?Yeter iğrendim bedenimden.....

Bir Türkçe dersimiz vardı.Hani içinde ünsüz yumuşaması vardı ya.Öğretmenim anlattı.Üznsüz yumuşuyomuş.BEnim kırıldıklarıma yapamadıklarımı bir ünsüz mü yapıyor.Düşünüce inanamadım ama insanlara bu kadar yumuşak olamadım.

Ya Matematik.İtiraf et sende sevmezdin ilkokulu.Havuz problemlerini.Kendi yarattığım okyanuzlardan çıkamadım şu sıralar.İşime yaramadı öğretmenim havuzlar.Düşündüm.Ne çıkar bunların arasından..

3 musluk aynı anda bir havuzu 8 saatte dolduruyorsa1 insan 1 kalbe kaç günde veda eder sen hesapla.....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri