Isim vermeden, kirmadan..(!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ivy

Bayan Üye
Merhaba. Forumdaki tartisma bolumune tahammul edilemiyorsa neden orda konusuluyor ki? Forum sahibi olarak size sunu sormak istiyorum Semih, sizce tartisma bolumunde bir konu tartisildiktan sonra forum yoneticilerinizin orda burda hakarete varan yorumlar yazmasi ne kadar etik ve dogrudur? Bu mudur yoneticilik anlayisi? Ustelik "isim vermeden" cumlesinin altina siginilarak yapilmasi cok daha cirkin. Eger tahammul gosterilemiyorsa o bolume girilmez ve yorum belirtilmez bu kadar basittir. Hele yonetici,mod vs sifati altindaysa bu kisiler daha da ozenli ve dikkatli olunmasi gerekir. Bu konuyu objektif bir gozle bakip degerlendireceginizi umuyorum.

---> Isim vermeden, kirmadan..(!)

İlgilenilecektir .. Hassasiyetiniz için teşekkürler..

+ İsim verilerek yorum yapıldığı görülmüyor.

+ yapılan yorumun size olduğunu nereden biliyorsunuz ? üzerinize neden alınıyorsunuz ?

Son düzenleme:

Üyeler: 160.834 saysına sahıp bır forumda yorumları kısısel olarak algılama bence :D

Kendimi durduk yere triplere sokmak gibi bi hobim hic olmadi dogrusu=) Her sey gayet ortada bence, kanitlama cabasina girmek komik gorunuyor. Bi kullanici olarak dusuncemi dile getirdim, hak verilir ya da verilmez onemli degil.En nihayetinde herkes kendi samimiyetiyle basbasa kalir.

Zoruna Giden Bir Yer Varsa Konusuna Girmezsin..

Ayrıca Her Yazdığımı Herkes Alınacak ve Böyle Konular Açacaksa Çok İşimiz Var ..

Senden Ispat İsteyen Yok .. Benimde Kendimi de Ispatlamaya İhtiyacım Yok Bilen Bilir..

Seni Tanımam Etmem ..

Hakkımda Şikayetin varsa Süper Adminlere Bildirirsin ..

Konu Kilit.

ıvy,
inan hiç üstünde durulacak konular değil,sende belli bir egoya sahipsin diğer insanlarda bende
kiminde fazla kiminde az sende bir baskası hakkında yazabilirsin benzer şeyleri forum ortamlarında bu tür şeylerin olması normal.
en iyisim hiç anlamı olmadığını kabullen bunların

Merhaba , Herkese iyi Bayramlar Dilerim

Bu Arada Konu Açılmıştır

Şikayet Eden Üyenin Sorusu , Cevabı Bitmeden Konunun Kilitlenmesi Hiç Doğru Bir şey Değil.

Herneyse

Örneklerle Bana Yardımcı Olurmusunuz?

Merhaba Semih, size de iyi bayramlar. Durduk yere sorun cikarmak gibi bi niyetim yok. Ancak karsi tarafa cevap verme hakki dahi taninmadan konunun kitlenmesi zaten kullaniciya karsi alinan tavri gosteriyor. Hassasiyetiniz icin tesekkur ederim ancak yonetici arkadaslarin bu "sus artik, konu kitlenmistir" tavrindan sonra anlasilabilecegimi dusunmuyorum. Sizin de vaktinizi almak istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri