` βэγzα '
Banned
İş başvurusu için gittiğim yerde görevli bayan tüm işlemler tamamlandıktan sonra bana bir kağıt uzattı. Herhangi bir yer göstermeden "BURAYA İSİM SOYİSİM İMZA." dedi. Bende doğal olarak kağıdı elime alıp gördüğüm bütün BURA'lara isim soyisim imza attım,Kağıtta herhangi bir beyaz nokta kalmadı yani... Kağıdı bayana teslim ettiğimde karşı tarafın gözlerindeki ansız büyüme herşeyi bana anlatıyordu... Birşeyler ters gidiyordu...
Neyse bu yersiz betimlemeyi daha fazla uzatmadan size olayın sonucunu aktarmak istiyorum...
*Kayıt işlemlerini gerçekleştiren görevli memurun isim ve soy ismi: Mutlu Yeşiltepe bir süre bu yanlışlığa baktıktan sonra artık yapacak birşey yok beni işe alıcaksınız dedim... Yemediler tabi tipeksle sildirdiler...
Neyse bu yersiz betimlemeyi daha fazla uzatmadan size olayın sonucunu aktarmak istiyorum...
*Kayıt işlemlerini gerçekleştiren görevli memurun isim ve soy ismi: Mutlu Yeşiltepe bir süre bu yanlışlığa baktıktan sonra artık yapacak birşey yok beni işe alıcaksınız dedim... Yemediler tabi tipeksle sildirdiler...