İri Göğüslere Bakmak Ömrü Uzatıyor!!

ashli

Bayan Üye
fft2mm883062.jpg

Spor yapmayı sevmeyen erkeklere Alman bilim adamlarından müjde! İri göğüslere bakmak günde 30 dakika spor yapmaya bedel!

Almanya’daki üç hastane tarafından ortak yürütülen çalışmada iri göğüslere bakmanın özellikle 40 yaş üzeri erkeklerin ömrünü 4-5 yıl uzattığı ortaya çıktı. 200 kişi üzerinde yapılan araştırmada erkekler iki gruba ayrıldı

Bir grup günde 10 dakika iri göğüslere baktı, bir grup ise iri göğüslerden mahrum kaldı. 5 yıl süren araştırma sonunda göğüslere bakan erkeklerin kan basınçlarının ve kalp ritimlerinin daha düzenli olduğu ortaya çıktı.

New England Journal of Medicine adlı sağlık gazetesinde yayınlanan çalışmada iri göğüslere bakmanın metabolizmayı hızlandırdığı ve kalp hastalıklarına yakalanma riskini azalttığı da belirlendi.

MİLLİYET

---> İri Göğüslere Bakmak Ömrü Uzatıyor!!

valla mı :D hem spor yapalm hem bakalm ;D

Cok mutlu olmus burdakiler :D gercekmiymis beyler deneyin bakalım :D

Yakında parayla göğüslerine baktıran kızlar çıkar, işi ticarete dökerler. Buraya çizıktırdım... "Ben yolumu bulayım, senin de gözün gönlün açılmakla birlikte ömründe uzasın" hesabı.

Ya Bunlar İyice Kafayı Yemiş ! :)

Toplum yapısını bozmak için ortaya atılan bir iddiadan öte bir şey olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca ömrü uzatmak adına iri göğüslere atılan bir bakış , ömrü de kısaltabilir.

vay be nasıl iş bu ama doğru olabilir

Toplum yapısını bozmak için ortaya atılan bir iddiadan öte bir şey olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca ömrü uzatmak adına iri göğüslere atılan bir bakış , ömrü de kısaltabilir.

hiç işte yine bilim adamları yine saçma sapan bir araştırma daha :R

:) kendi pis nefisleri icin yazmislar. adam cok bakiyordur karsina oyle birsey uydurmustur.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri