İRAN
G Garage16 Kayıtlı Üye 28 Kas 2007 #2 ilk fotoraftakı otobanda ne yarıs yapılır ama falla gıtmek lazım bı ara guzel yerler varmıs ırandada t.y
ilk fotoraftakı otobanda ne yarıs yapılır ama falla gıtmek lazım bı ara guzel yerler varmıs ırandada t.y
çöl çiçeği Banned 29 Kas 2007 #5 göztepeLi' Alıntı: medeniyet ülKesi iran emeğine sağLık tesekuurLEr Genişletmek için tıkla ... cıx cıx dalga geçmemek lazım güzel resimler tşk.ler... erginn otobanda güsel yarış olurdaa bizim tuningciler iranda sağ çıkamaz
göztepeLi' Alıntı: medeniyet ülKesi iran emeğine sağLık tesekuurLEr Genişletmek için tıkla ... cıx cıx dalga geçmemek lazım güzel resimler tşk.ler... erginn otobanda güsel yarış olurdaa bizim tuningciler iranda sağ çıkamaz
Swéét S!xtééN Kayıtlı Üye 16 Ocak 2008 #8 bana bak amerika çekil git bu güzelim ülkeyle uğraşma ona ben asılıyorum
İnciBaran Bayan Üye 30 Mar 2010 #12 ---> İran komşu ülke....paylaşımın için teşekkürler..beyendim...selametle....güzel paylaşım idi...
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 31 Mar 2010 #14 ---> İran görünümü hoş bir ülke