İphone ile internet bağlantısı paylaşma

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
iphone4722-s.jpg

iphone marka telefonunuzu modem olarak kullanmak istemez misiniz? Yeni nesil akıllı telefonların modem gibi kullanım özelliği pek çok avantaj sağlıyor. Şimdi size iphone telefonunuzu nasıl modem olarak kullanabilirsiniz onu anlatalım.

Telefonunuzun ayarlar kısmına girin

Ayarlar Ekranında Genel'i seçin

Genel ayarlar kısmınd GPRS yada 3G bağlantınızın açık olmasını sağlayın. Kapalıysa da açın.

Kişisel Erişim Noktasını açık konuma getirin.

Kablosuz ağ ya da bluetooth üzerinden bağlantıyı paylaştırmak için kablosuz ağ şifresini mutlaka girin. İşte hepsi bu kadar. İphone marka telefonunuzu artık modem olarak kullanabilirsiniz.

---> İphone ile internet bağlantısı paylaşma

Evet...butin telefonlarda var artik nerdeyse.
Hatta enistem benim telefonu modem olarak kullaniyordu :)

Merhaba.
Tamam modem olarak kullanalım.
Ama bizim gibi anlamayanlar için faydalarını,yararlarınıda ilave edersiniz artık.
modem nedir ki
Teşekkürler.

Merhaba.
Tamam modem olarak kullanalım.
Ama bizim gibi anlamayanlar için faydalarını,yararlarınıda ilave edersiniz artık.
modem nedir ki
Teşekkürler.

sevgili kardesim.
ornegin; ikimizinde telefonu var, senin telefonunda internet var benim telefonumda internet yok, senin telefonu modem haline getirip, ben senin wifi araciligiyla sifre ile baglanip senin internetini kullanimda ortak olmus oluyorum.
ornekla anlatabildimmi bilmiyorum ama bu ise yariyor.

modem, internete baglanmani saglayan minik kasacik gibi birsey, hani var ya yesil yaniyor yada hata verdigi zaman kirmizi yanip yanip sonuyor. bu telefonlarddakide telefonun ozelliklerinde olan bir uygulama. ayni evde kullandigin modemi telefondada kullanabiliyorsun aktif hale getirdiginde.

tlf da google yazısını görünce bir bakayım dedim ve bizim paket uçup gitmiş. Oysa paket bana bir ay bol bol yeterli idi.

Şimdi soru şu ben cebim de interneti ücret ödemeden kullanabilirmiyim.
Bazı belediyelerin parklarda vs internet hizmetini ücretsiz verdiklerini duydum.

Evet soru geçerli ben interneti nasıl kullanayım ücretsiz,yoksa yandık biz. İlle de ikinci bir cep gerekirse yeşil kardeşim herhalde hayır demez. Ama onun ödediği ücretler katlanacakmı bilmem?. Evet biraz teknik soru oldu ama,kullananlara zor değil herhalde.

Saygılar . Emeği geçenarkadaşlarıma.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri