iPhone 2.0 için BossPrefs Yayınlandı

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
iPhone 2.0 için BossPrefs Yayınlandı

Açıkçası 2.0 versiyonuna terfi edince en çok BossPrefs'in eksikliğini çektim. OpenSSH'ı kapatacak bir uygulama olmadığı için SSH servisim sürekli açıktı. (Gerçi Cydia sayesinde "passwd" komutu düzgünce çalıştığı için "root" şifresini değiştirmiştim)

BossPrefs'in geliştiricisi de sırf bu yüzden uygulamanın tüm özelliklerini 2.0'a taşımayı bitirmeden EDGE, Wi-Fi ve SSH gibi çok önemli servisleri içerecek bir sürüm (v2.02a) yayınladı.

BossPrefs 2.0'ı çalıştırdığımızda karşımızı geliştiricisinin bir uyarı yazısı çıkıyor. Uyarıda kabaca "Uygulama 2.0 için henüz tamamen hazır değil, özelleştirilmiş servisler çalışmıyor, birkaç güne uygulama tam anlamıyla bitmiş olacak, vs. vs." yazıyor.

Bizzat Wi-Fi, EDGE ve SSH servislerini test ettim düzgünce çalışıyor. Sadece EDGE servisi açıkken IP göstermiyor ve unlock seçeneği biraz geç geliyor. Fakat uygulamayı kurduktan sonra bir süre kitleniyor cihaz. Ben SSH Client ile bağlanıp SpringBoard uygulamasını tekrar başlattım (kill) ve cihaz düzeldi. Bir de ayrıca cihazı restart ettim kitlenme yapacak mı diye fakat bir sorun yaşamadım.

BossPrefs 2.0'ı Cydia Installer ile kurabilirsiniz.

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri