İnternette Okey Oynarmısınız?
Sevda'Lı Bayan Üye 5 Ağu 2011 #2 ---> İnternette Okey Oynarmısınız? Evet çok eylenceli oluyo . Birde erkekler yavşamasa oynarken daha eylenceli olucak inanıyorum .
---> İnternette Okey Oynarmısınız? Evet çok eylenceli oluyo . Birde erkekler yavşamasa oynarken daha eylenceli olucak inanıyorum .
D Düş'eş Bayan Üye 11 Eki 2011 #4 ---> İnternette Okey Oynarmısınız? Nadiren çok sıkıldığımda , tercihim tavladan yana .
S Stinko Kayıtlı Üye 11 Eki 2011 #5 ---> İnternette Okey Oynarmısınız? evet ama su sıralar oynamıyorum rakıp bulmakta gucluk cekıyorum
yesil83 Bayan Üye 11 Eki 2011 #9 ---> İnternette Okey Oynarmısınız? Eskiden coook okey ve tavla ama simdi binde bir Annem Su bilgs. Basinda basarili oldugun Kadar derslerindede olsanya diye sitem ederdi. Tavla okey MSN hepsini bir yapardim genclikteydi
---> İnternette Okey Oynarmısınız? Eskiden coook okey ve tavla ama simdi binde bir Annem Su bilgs. Basinda basarili oldugun Kadar derslerindede olsanya diye sitem ederdi. Tavla okey MSN hepsini bir yapardim genclikteydi
NewCS Kayıtlı Üye 11 Eki 2011 #11 ---> İnternette Okey Oynarmısınız? Seνdα`Lı;3193266' Alıntı: Evet çok eylenceli oluyo . Birde erkekler yavşamasa oynarken daha eylenceli olucak inanıyorum . Genişletmek için tıkla ... Vayy Neden acaba
---> İnternette Okey Oynarmısınız? Seνdα`Lı;3193266' Alıntı: Evet çok eylenceli oluyo . Birde erkekler yavşamasa oynarken daha eylenceli olucak inanıyorum . Genişletmek için tıkla ... Vayy Neden acaba
REiSS Kayıtlı Üye 12 Eki 2011 #12 ---> İnternette Okey Oynarmısınız? Çok Önceden Birkaç Defa Oynadığım Olmuştu Ama Artık Pek Oynamıyorum En Güzel Okey Masada Oynanandır xD
---> İnternette Okey Oynarmısınız? Çok Önceden Birkaç Defa Oynadığım Olmuştu Ama Artık Pek Oynamıyorum En Güzel Okey Masada Oynanandır xD