Internette ask yasanabilirmi?
eternal Banned 4 Ağu 2011 #2 ---> Internette ask? reele döküldüğünde olabilir.. önemli olan duygulardır
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 4 Ağu 2011 #3 ---> Internette ask? onuda denerz fark etmez zamana yak uydurmak lazım sanırım
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 4 Ağu 2011 #5 ---> Internette ask? REiSS' Alıntı: Kader, Kısmet Hiç Belli Olmaz Bu İşler xD Genişletmek için tıkla ... Emre var sende bişelr hadi hayrlısı
---> Internette ask? REiSS' Alıntı: Kader, Kısmet Hiç Belli Olmaz Bu İşler xD Genişletmek için tıkla ... Emre var sende bişelr hadi hayrlısı
N ` nazLı .. Bayan Üye 5 Ağu 2011 #6 ---> Internette ask? Bence de Emrede bişeyler var xD 100 kere de 1000 kere de 100000000 milyon kere de yaşanmaz yaşanmaz yaşanmaz. Yaşarım diyen de kendini kandırır. Hiçbişeyden bu kadar emin olmadım :Ç
---> Internette ask? Bence de Emrede bişeyler var xD 100 kere de 1000 kere de 100000000 milyon kere de yaşanmaz yaşanmaz yaşanmaz. Yaşarım diyen de kendini kandırır. Hiçbişeyden bu kadar emin olmadım :Ç
LaZZkopateLLa Bayan Üye 5 Ağu 2011 #7 ---> Internette ask? Hayir.. flört edilebilir :Ç buluştuktan sonra aşk olur anca :Ç
endLesS Webmaster 5 Ağu 2011 #8 ---> Internette ask? Aşk yaşanır . İnternette ise sadece anlatılır. Boşa kürek çekmektir. Fakat internet aracıdır. Bulabilir iki insan birbirini buluşabilir kararlar alınır ve o zaman gerçekleşir aşk..
---> Internette ask? Aşk yaşanır . İnternette ise sadece anlatılır. Boşa kürek çekmektir. Fakat internet aracıdır. Bulabilir iki insan birbirini buluşabilir kararlar alınır ve o zaman gerçekleşir aşk..
` Nur ~ Bayan Üye 5 Ağu 2011 #9 ---> Internette ask? İnternette tnısırsın bulusursun. Tanırsın bisüre asık olursun. Ollur bence böyle xD
---> Internette ask? İnternette tnısırsın bulusursun. Tanırsın bisüre asık olursun. Ollur bence böyle xD
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 5 Ağu 2011 #11 ---> Internette ask? Kişiye göre değişir olurmu olmazmı diye ? Karşımdakinin de benim kafamda olması lazım
---> Internette ask? Kişiye göre değişir olurmu olmazmı diye ? Karşımdakinin de benim kafamda olması lazım
O oleacea Kayıtlı Üye 5 Ağu 2011 #13 ---> Internette ask? reel hayata dökülmedikçee,yukarda bi arkadaşın dediği gibi boşa kürek çekmektir...
---> Internette ask? reel hayata dökülmedikçee,yukarda bi arkadaşın dediği gibi boşa kürek çekmektir...
LoorD Kayıtlı Üye 10 Eyl 2011 #20 ---> Internette ask? Sadece nette kalırsa olmaz ama reele taşınırsa neden olmasın