İnsanoğlu ..

Lessien

Banned
İnsanoğlu ..&

Dakikalar geçiyor .. Şuan beni okurken dakikalar gibi saatler geçiyor .. Günler , haftalar , aylar ve yıllar .. Kaç yaşındasın ? 15 , 17 , 16 , 7 ?

Şimdi bir düşün bakalım .. Bırak beni okumayı . Bu yaşına kadar kendin için neler yaptın bir düşün ..

Düşündünmü sayın okur ? Şimdi soruyorum sana .. Bu yaşına kadar ne yaptın kendin için ? Genel olarak bakacak olursak hepimizin gündelik hayatı .. İşte sabah uyanırsın kahvaltı yaparsın , okula gidersin , akşam olur dışarıya çıkarsın vs.vs.vs .. Hemen hemen hepimizin bu yaşına kadar böyle bir hayatı oldu değilmi ? Anılar felan ayrı burada genel olarak konuşuyorum ben .. Her neyse şimdi sayın beni okuyana tekrar sorarım .. Bu durum seni mutlu ediyormu ? Hani şuan mutlusundur .. Bu şuanki senin ruh haline bağlıdır ..

Ben bu soruyu genel olarak soruyorum .. Mutluluklarını ve mutsuzluklarını oturup bir tart bakalım ..

Tarttın mı ? Mutlumusun sayın okur .. Veya mutsuzmusun ?

Mutluysan eğer diyecek pek bir şeyim yok ama mutsuzsan diyecek çok şeyim var sana ..

Neden mutsuzsun hiç düşündün mü ? Günlük hayatta aynı şeyleri yapıyorsun ve değişen hiç bir etken yok öylemi ?

Sıkılmıyormusun ? Hiç sıkıldığın vakitler olmuyor mu ? Sıkıcı günler ..

Aslında bunlarda bir dert değil .. Bana göre neden mutlu değilsin biliyormusun ?

Gündelik yaşamda hep aynı şeyleri yaparak başka insanların hayatlarıyla uğraştığın için .. Başka insanların üzerine hayaller kurduğun için ..

Ve bu başka insanlar üzerine kurduğun hayaller , düşüncelerin onu mutlu ediyor öylemi ? İşte yukarıdada belirttiğim gibi mutlu olan insanlar burada ayrılır .. Çünkü senin onun hayalini kurman , onu düşünmen yeterli bir sebepmidir senin onu mutlu etmeye uğraşman ?

Eğer öyleyse sen neden mutlu değilsin sayın okuyan ? Hiç düşündün mü ..

Ben vereyim cevabını ; Yanlış kişiler üzerine olumlu düşündüğün için .. Yanlış kişiler üzerine hayaller kurduğun için olabilirmi ? (tıkandım o.o) Her neyse ve sonuç olarak hayal kırıklığına uğradın öylemi ? Ve bu yüzden mutsuzsun yani ? Yani insanları yanlış tanıdığın için , onlara fazlasıyla değer verdiğin için ? Ama şunuda unutmamak gerekir .. Her mutluluğunda mutlak bir sonu vardır .. Mutsuzluğun sonu yoktur .. Mutluluk varsa mutsuzlukta vardır sonunda .. Mutsuzluk varsa mutluluk yoktur . Çünkü dediğim gibi .. Her mutluluğunda bir sonu vardır ..

- İşte insanoğlunun hayatta yaptığı en büyük hatalardan biriside budur ! Kendinde mutluluğu bulamayıp , etrafında aramasıdır en büyük suçu .

Şimdi tekrar düşün ! Seni mutlu eden insanlar bir gün mutsuzluğuna , umutsuzluğuna sebep oluyorsa .

- Mutluluğu kendi içinde ara !

Timur K.(Lessien)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri