İnsanlık Ayıbı

diskoPaT

Kayıtlı Üye
İnsanlık Ayıbı
Garip bir ülke burası..Ve garip bir şehirr..İnsanlar lafa gelince namus belası kesilmeyi çok iyi biliyorlar..Herkezin anası bacısı var tabi, delikanlı adama ters düşer milletin karısına kızına laf atmak..Jargon budur yaa..
Ama jargon sadece kendi anamıza bacımıza laf atıldığında geçerli nedense..Bizler bir kıza laf attığımızda delikanlılığımız bozulmuyor, jargon tıkır tıkır işliyor..Ama eğer ki biri bacımıza anamıza laf atsa ağzını burnunu dağıtırız dimi..Yemişim lan böyle jargonuda raconudaa..

Lanet olsun ki benimde böle bir iki arkadaşım var..Sadece kızlara laf atmak için giyim kuşamına özen gösteren, dışardan bakıldığında mankenler kadar yakışıklı ve jantilikte benle yarışacak düzeye gelmiş bir insan gözüküyor ama içi akbabaların yediği leşten farksız..Biliyorum belki de ağır konuşuyoruum ama durum ne yazık ki bundan ibaret..

Çocuğun kız kardeşi var, ve kız kardeşini sevgilisyle gördü die hem çocuğu hemde kardeşine dünyayı dar ediyor..Yaptığı işi jargona ve racona dayandıran, bize ters abi diyen aynı kişi milletin bacısına kızına laf atarken raconu da jargonu da unutuveriyor..

Acaba hangi kız anasına babasına diyebiliyordur bugüün bana laf attılar anne, peşimden geldiler takip ettiler beni diye..Hangi kız söyleyebilerki yada kaçı söylemiştir..

Amaa düşünce tek taraflı işliyor yaa, sadece kendi anamıza bacımıza namus bekçisi olmayalım..Birazda empatik düşünün, laf atılan sizin kız kardeşinizde olabiler..

Nasıl kendi kız kardeşinize laf atılmasını istemiyorsanız, laf atanın takılanın ağzını burnunu kıracak derecede kin duyuyorsanız ve birazcıkta Allahtan korkuyorsanız biraz düşünün..Sadece biraz düşünün..

İçinizdeki insana söylüyorum, duyan vardır umarıım..

SÜRÇÜ LİSAN ETTİYSEM ÖZÜR DİLERİM..

diskopat

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri