nones
Bayan Üye
Hz Muhammed SAV efendimiz "tüm kainat kendi nurundan yaratılmış" olmasına rağmen Kendilerine yapılan büyü Cebrail AS'ın gelerek nerde gömülü olduğunu söylemesi ve bu kuyudan çıkarılmasına kadar O'nu yatağa düşürmüştür. Ki O yüce İslam Peygamberi'dir. Bir de bizleri düşünün. Hiçbir büyü dua okumakla çözülmez. Bu ancak bilgisiz şarlatanların bilgili görünme edasıyla uydurdukları bir safsatadır. Çünkü pek çok büyü yapılan insanlar evliya değildir ne yazık ki ve okudukları dualar da ancak bir sinek vızıltısı kadar etkili olur ve o an için rahatlamalarını sağlar sadece. Çünkü o anda büyü ile üzerlerine çevrilmiş olan lanet ordan uzaklaşır ancak okuma biter bitmez bu şekilde görevlendirildiği için geri döner. Ancak size ne yapıldığını görebilmek için çeşitli istihare usulleri vardır. Bunlar insana rüyada gösterilir. Ve bu büyüler çıkarıldığı vakit de bazı özel tütsüler ve dualarla işi çok iyi bilen birisi tarafından "iptal edilmek" zorundadır. Ben bu kadar söyleyeyim. Burda bazen 6789 Ayetel Kürsi, 89765 İhlas suresiyle bu iş biter diye yazan arkadaşlara gülerek ve acıyan gözlerle bakıyorum. Havas kitaplarının ve bu çözüm metodlarının hepsi tahrif edilmiştir. Orjinal kitaplar ise Beyrutta bulunabilir sadece! Tabi şanslı iseniz. Aynı zamanda bu formüller bundan 600-700 hatta 1000 yıl öncesinin samimi müminleri için verilmiştir. Bugün pek çoğumuzun İslam'ın sıradan vecibelerini dahi yerine getiremediğini düşünecek olur isek bu çırpınışların ne kadar boşuna olduğunu da anlarız. Benim büyüm bozulsun sonra kaldığım yerden eski yaşamıma dönerim mantığıyla 40 gün halvete giren insanlar vardır. Bu çabaların hepsi nafiledir. İstanbul'da tanıdığım çok ünlü ve medyatik bir simanın mezarlıkta bulunan büyü iptal edilsin diye ve İstanbul'daki tüm tütsüler sahte çıktığı için taaa Şam'dan özel uçakla o ağaçtan getirdiğini bilirim!