İnsanlar

Moreas

Bayan Üye
Sözüm meclisten dışarı...

İnsanlardan sıkıldım. O kadar iki yüzlüler ki. Hayatımı yargılamakta üstlerine yok. Sevdiğime sevgime laf edecek kadar işi tuhaf boyuta ileten insanlar var.

Sıkıldım onlardan evet. Gözlerimi bozana kadar kitap okurum hayal dünyasında yaşarım onlara minnet duymam daha iyi! Çok gereksiz insanlar var. Güzellikle kafayı bozmuş güzelsen anlaşırım değilsen git diyenler bile var. Anlayamıyorum ben. Ben bu dünyaya tersim. Birini severken dönüp çevreme bakmam ben ama millet aynı anda kaç kişiyi seviyorum ayaklarında!!! çok zavallılar ve onlar hep aramızda.

Öyle olmayanlara selam olsun. Öyle olanlar her yerde ve cidden sıkıldım.

---> İnsanlar

Hayirdir ins. Demekngeldi icimden. Belliki biri (leri) fena SIKMIs canini. Ama canim.okadar cok kotu niyetli insanlar varki. Bazen insam saskinlikla oturup dusunuyor ve kendine soruyor. "Ben ne yaptim ki..." diye. Bu yazilmasi ve sorulmasi kolay bir soru gibi olsada cevapsiz kalmasi insanin beynini yiyen cinsten.
Bem ne yaptimki??? Cevabi olmayan ama nedensiz yere cezalandirilan biri olup cikiyorsun bir anda... nedenini bilmeden kimseye bir kotulugun dokunmadan kayik goruldigin duruma isyan edesin geliyor...

Ama... bunlari ancak kafana takmayark kurtulabilirsin. Ben onlarin yada onun gozunde degerli olsayfim zaten beni uzmezdi (ler) diye dusunup madem oyle bende onlara deger vermeyip uzulmuyorum artik onlarin davranislarina karsi demelisin. Boyle dersen ancak uulmezsin.

Kusura bakma canim uzattim

---> İnsanlar

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] böyle dengesizler coook..onlara bakmayacaksin görmeyeceksin..ozaman anca mutlu olursun..kafaya taktikca birsey degismiyor..kendini üzmekten yipratmaktan baska birsey degil..ve öyleleri gelip gecici hayatinda :)

---> İnsanlar

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] herkesi kendim gibi biliyorum canım evet. Maalesef. [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] abla cidden canımı sıkıyorlar. Hayır sabır sabır. Tamam sabrediyorum. Iyi şeyler olsun diye. Ama insanlar hakkımda laf edip duruyorlar. Hayır tanımıyorlar. Ama maşallah benimle uğraşıyorlar. Artık güvenemiyorum kimseye.
[MENTION=151672]bluee[/MENTION] öyle insanlar denk geldi ki artık karşıma iyi insan çıkma ihtimalini düşünmemeye başladım.
[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] bir gün iki gün üç gün takmıyorum sonra sinirler zıplıyor :)

---> İnsanlar

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] canım aslında fazla kalmadı o özellik. Ama inşallah gider tamamen. :)

---> İnsanlar

insan grubunu iki kategoriye ayirabiliriz,bir seven ve sayan insanlar,iki haset ve kiskanc insanlar.

....maalesef ve maalesef bu haset ve kiskanc insanlar cogunlukdadir,sizede demek boyleleri rast geliyor,bu haset ve cekemeyen insanlar yine ailemiz icinde ve cok yakinimizdada olabiliyorlar ve de cekemedikleri kisilerin her hareketlerine dikkat edip mana cikarirlar dedikodu yaparlar,boyle kimselere arkamizi donmek kapimizi kapamak bana gore makbuldur,bazende kapimizi kapayamayip sirtimizi donemeyip yuz yuze yasamaya mecbur oluyoruz.

..kalbinin derinliklerinden gelen masumane itirafin icin saolasin diyorum.

---> İnsanlar

[MENTION=149955]sir.altan[/MENTION] Evet o insanlar çok fazla. Lakin güzellikler iyilikler varken ben öyle insanları anlayamıyorum nedense. Düşünceleriniz için teşekkür ediyorum. Öyle insanlardan sıkıldım evet bayağı bayağı itiraf bu. :)

---> İnsanlar

Bosverrr takma. Zamanla insan okadar dertlerle ugrasiyor ki.. bunlari umursamiyor bile.

---> İnsanlar

[MENTION=160406]Mannaq[/MENTION] daha ne kadar büyüyebilirim kardeş.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] haklısın millette ne dert var. Bu dert de benim sağlığımı elimden alıyor. O ne dertleri var olanlara bende gireceğim yakında. O zaman anlarım o insanları. :)

---> İnsanlar

[MENTION=160406]Mannaq[/MENTION] daha ne kadar büyüyebilirim kardeş.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] haklısın millette ne dert var. Bu dert de benim sağlığımı elimden alıyor. O ne dertleri var olanlara bende gireceğim yakında. O zaman anlarım o insanları. :)

---> İnsanlar

hic takmayacaksin bunlar da onlari sinir eder amaclari sadece huzursuzluk böylesinin..
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION]

---> İnsanlar

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] baskasi icin saglindan olmaya deger mi once boyle dusun sonra baskalari yuzunden uzul...
Kimse degmez

---> İnsanlar

[MENTION=160406]Mannaq[/MENTION] neyi iki kez yazmışım anlamadım her neyse. Evet sindirdim. Darbe üstüne darbe yedim ben. Ayakta kaldım tek başıma. Ama yine de bazı insanlara böyleyim işte.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri