İnsanlar ekleniyor hayatına, insanlar eksiliyor..

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
insanlar ekleniyor hayatınainsanlar eksiliyorsen bir kalabalıktan bir başka kalabalığa çok da fark etmeden geçiyorsunbirileri senin hayatından çıkıyorsen birilerinin hayatından çıkıyorsun.
teninin parçası olmuş niceleri uzaklaşıyorlarbir zamanlar adını bile bilmediklerin ise daha sonra en mahrem gülüşlerinin sahibi oluyorlar....

"o gitmez" dediğin kaç kişi gittiasla kopamayacağını sandığın kaç kişiden koptunhafızanda birer soluk hayalet şimdi onlar ve sen onların hafızasında soluk bir hayaletsingelecekhayatından kimleri soluk hayaletlere çevirecek...

Ellerim dokunmak istese de ellerine.. Gözlerim görmek istese de gözlerini.. Kulaklarım duymak istese sesini.. Artık yoksun yanımda..

Hayallerimde kaldın sadece.. Bir anı küçük bir parça.. Mutluluklarım bol olduğu hüzünlerin olmadığı küçük ve anlamlı.. Yaşamımın en güzel hediyesi.. Artık yoksun yanımda..

Kim bilir olsaydın ne olurdu? Düşünmek istemiyorum artık bunları.. Yorgunum bitkinim. Çünkü artık yoksun yanımda..

Gözlerime mil çekiyorum.. Düşüncelerime de.. Tıpkı senin ismimin üzerine çektiğin gibi.. Artık seni düşünmeyeceğim.. Yemin ettim.. Artık yoksun hayatımda..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri