İnsanlar Arasında - Hikâye Tanıtımı

Lilith

Daughter of the Void
Admin
7925599-256-k549698.jpg
Hikâye: İnsanlar Arasında
Yazar: Eda K
Özet: Yedi yıl önce tanıştığı ve kalbini açtığı adamın ihanetiyle bir Kan Emiciye dönüşmüş olan genç bir kızın hikayesi. Yedi yıl sonra nihayet malikanesinden dışarıya adımını attığında başına gelenleri ve hayatını konu alıyor. Yürüdüğü yolda ona yardımcı olan yeni arkadaşlar edindiği gibi geçmişten gelen eski dostlarıyla da savaşı da hayatını oldukça hareketlendirecek derecede. Oysa onun istediği sadece sakin bir insan ömrü geçirmekti.
Karakterler: Katherina, Caleb, Richard, Steven, Daniel, Melanie, Leonard.
Tür: Fantastik, Dram
Bölüm Sayısı: 5 - devam ediyor
Derece: Acemi. Olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açıktır. Site Kuralları çerçevesinden çıkmadan istediğiniz kötü yahut iyi yorumu yapabilirsiniz.​

Son düzenleme:
---> İnsanlar Arasında - Hikâye Tanıtımı

Birinci bölümünü yayımladım canım, teşekkür ederim inşallah hayırlı olur. :Ü
Pek kimsenin gözünü yorup okuyacağını sanmıyorum ama benimde tek uğraşım bu yazıyorum işte. :I İnsan sıkılınca. :M

Hikâyenin ilk 3 bölümü yayımlandı. Ben şimdi 4'üncü bölümü yazmaya başlıyorum. Okuyan birileri, yorum atan birileri çıkarsa teşekkür ettiğimi ve çok çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Kendim yazıyorum Kendim okuyorum düşüncesini atıyorsunuz kafamdan. Bu her ne kadar yazarken heyecan yapıp düşünmemi yavaşlatsa da yazdıkça mutlu olmamı sağlıyor. Tekrar teşekkür ederim. :Ü

Teşekkür ederim canım, çok çok sağ ol. :Ü

Yazarlığa ilk adım.
:D ne mutlu sana The Vampire Diaries :d
şimdi okuycammmm :D

The Vampire Diaries için Klaroline hikayesi yazacağıım. :I Aklıma gelmişken.
Tamam hayatııım. ♥ :eda:

Güncel + 4. bölüm yayımlandı.
Hikaye ile ilgili sorusu, önerisi olan varsa söylesin lütfen. xD Okuyan varsa. :I

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri