İnsan mı doğaya, doğa mı insana hâkimdir?

---> İnsan mı doğaya, doğa mı insana hâkimdir?

Doğa insana hakimdir ne kadar teknoloji gelişirse gelişsin insan doğanın kuklasıdır..

İnsan doğaya hakimdir. Çağlar ilerledikçe de bu hakimiyet artıyor, bir süre sonra mutlak bir hakimiyet haline gelecek.

doğa ne olursa olsun her zaman insana hükmedecektir...çünkü doğa'ya hükmeden de Allah'tır..

insan doğaya hakimdir.. Yaratılışın gayesi insan. Doğaya da hükmeder.

Elbette doğa insana hükmeder.. İnsan doğaya hükmedebilseydi;
deprem,sel,tsunami,toprak kayması vb. afetlerde bu kadar can kaybı olmazdı.. Belki seli bi nebze önleyebiliriz fakat depremi kim engelleyebilir..Haşâ..

Elbette doğa insana hükmeder.. İnsan doğaya hükmedebilseydi;
deprem,sel,tsunami,toprak kayması vb. afetlerde bu kadar can kaybı olmazdı.. Belki seli bi nebze önleyebiliriz fakat depremi kim engelleyebilir..Haşâ..

iyide doğa insana hükmetmiyorki Rabbim hükmediyor. Doğa insan için yaratıldı. İnsan doğaya hükmeder.

Doğa insana hükmeder , insan doğayı mahveder , doğa da buna engel olamaz sadece seyreder , diş biler , gün sayar , zamanı gelince de gereğini yapar.

Sonuç olarak benim babam , senin babanı döver.

Doğa İnsana Hakimdir Teknolojinin gelişmiş olması İnsanlığın doğa konusundaki hakimiyetıne daha da zarar verdiğini düşünüyorum doğa insana hakimdir diye düşünüyorum bu nedenle.!!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri