İnsan beyninin çözemediği ve hata verdiği şekillerden biri
M Mastor Kayıtlı Üye 9 Eki 2012 #2 ---> İnsan beyninin çözemediği ve hata verdiği şekillerden biri Gözüm ağrıdı :M
Elsa Bayan Üye 9 Eki 2012 #3 ---> İnsan beyninin çözemediği ve hata verdiği şekillerden biri İnsan beyninin çözemediğini, insan beyni yapıyor da. Çözemedim uyuz oldum Anlamaya çalışıyorum. Şöyle böyle diyorum, biyerde tıkanıp kalıyorum.
---> İnsan beyninin çözemediği ve hata verdiği şekillerden biri İnsan beyninin çözemediğini, insan beyni yapıyor da. Çözemedim uyuz oldum Anlamaya çalışıyorum. Şöyle böyle diyorum, biyerde tıkanıp kalıyorum.
leylmira Bayan Üye 9 Eki 2012 #4 ---> İnsan beyninin çözemediği ve hata verdiği şekillerden biri Başım döndü benimde
H HaDeS Kayıtlı Üye 10 Eki 2012 #5 ---> İnsan beyninin çözemediği ve hata verdiği şekillerden biri eror veriyor gercekten
Apollo45 Kayıtlı Üye 12 Ocak 2015 #6 ---> İnsan beyninin çözemediği ve hata verdiği şekillerden biri ilginç harbiden de
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 12 Ocak 2015 #7 ---> İnsan beyninin çözemediği ve hata verdiği şekillerden biri 3 boyutlu görüntü işte
iKaRuS Kayıtlı Üye 30 Kas 2015 #8 ---> İnsan beyninin çözemediği ve hata verdiği şekillerden biri Basit gibi duruyor