inşallah tam bu sefer üyelerimiz
endLesS Webmaster 27 May 2009 #2 ---> inşallah tam bu sefer üyelerimiz cNm tesekkurler ama nazlı yazarken ı karakter destegı olmamıs yanı y olmuş emegıne saglık kardesım
---> inşallah tam bu sefer üyelerimiz cNm tesekkurler ama nazlı yazarken ı karakter destegı olmamıs yanı y olmuş emegıne saglık kardesım
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 27 May 2009 #3 ---> inşallah tam bu sefer üyelerimiz haklısın gözümden kaçmış saol
Rock SouL Kayıtlı Üye 27 May 2009 #6 ---> inşallah tam bu sefer üyelerimiz Ben yokum orda ama güzeL olmus x)
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 27 May 2009 #7 ---> inşallah tam bu sefer üyelerimiz Çok Güzel Olmus TesekkürLer .
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 27 May 2009 #9 ---> inşallah tam bu sefer üyelerimiz kusura bakma ercan abi bakarsan eğer kusura bakma sende
A$Koliq ^^ Bayan Üye 28 May 2009 #10 ---> inşallah tam bu sefer üyelerimiz tşkler canım çok güzel olmuş + repp
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 28 May 2009 #11 ---> inşallah tam bu sefer üyelerimiz guzel olmus saol bu sefer bende varım +
SpOoK_q!RL Bayan Üye 28 May 2009 #13 ---> inşallah tam bu sefer üyelerimiz coqunun ismi 2 veya 3 kez yazıo.. saoL cnım
N ` nazLı .. Bayan Üye 28 May 2009 #14 ---> inşallah tam bu sefer üyelerimiz süperSin tatLımm ben senin için nazLy oLmaya da razıyım tşkrLer
---> inşallah tam bu sefer üyelerimiz süperSin tatLımm ben senin için nazLy oLmaya da razıyım tşkrLer
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 28 May 2009 #15 ---> inşallah tam bu sefer üyelerimiz repler için teşekkurler ablacım görmedim gözümden kaçmışş
sleepless Bayan Üye 28 May 2009 #18 ---> inşallah tam bu sefer üyelerimiz bu sefer tam o zaman güzel xD
F fatma_canım Bayan Üye 8 Haz 2009 #20 ---> inşallah tam bu sefer üyelerimiz benim ismim hala yokkkkkkkkk ühü ühü