İngiltere'de Galatasaray coşkusu

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Galatasaray'ın, Fransa'nın Bordeaux takımını Ali Sami Yen Stadı'nda 4-3 yendiği UEFA Kupası 3. tur rövanş maçı Londra'da büyük çoşkuyla izlendi. İngiltere Galatasaray Taraftarlar Derneği üyeleri, West End'deki lokallerinde maçı son dakikasına kadar nefeslerini tutarak seyretti.

Dün 4-3 sonuçlanan Galatasaray -Bordeaux maçı İngiltere'nin başkenti Londra'da İngiltere Galatasaray Taraftarlar Derneği lokelinde çoşkuyla izlendi.

İngiltere'de 3 ay önce kurulan derneğin 70 üyesi sarı kırmızılı bayraklarla doldurdukları Galatasaraylılar lokalinde, ekran başında adeta ölüp ölüp dirildi. Zaman zaman heyecanın doruk noktasına çıktığı maçta Arda'nın beraberlik golünden sonra taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla lokali inletti. Son dakikada Sabri'nin golüyle zaferi yakalayan taraflarlar daha sonra sokağa döküldüler.

İNGİLTERE GALATASARAY TARAFTARLAR DERNEĞİ HAMBURG ÇIKARTMASINA HAZIR

Galatasaray'ın Fransız ekibi Bordeaux ile Fransa'da oynadığı deplasman maçını seyretmek için otobüslerle İngiltere'den Fransa'ya giden İngiltere Galatasaray Taraftarlar Derneği üyelerinin, şimdi de dün geceki galibiyetle bir üst tura çıkan takımlarını desteklemek için Hamburg çıkartmasına hazırlandığı öğrenildi.​
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst