"İnek" Olarak Tabir Edilen Öğrencilerin En Dikkat Çekici Davranışları Hangileridir?

"İnek" Olarak Tabir Edilen Öğrencilerin En Dikkat Çekici Davranışları Hangileridir?

• Teneffüslerde dahi ders çalışmak

Oy: 0 0.0%
  • Kopya vermemek ve almamak

• Sadece ödevler, yazılılar ve ders konuları ile ilgili muhabbetlere katılmak

• Yıl boyunca sınıfın hep en ön sırasında oturmak

• Gereğinden fazla çalışkan olmak

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
biggrin.gif

Bu ankette birden fazla seçenek işaretlenebilmektedir.
cool.gif

---> "İnek" Olarak Tabir Edilen Öğrencilerin En Dikkat Çekici Davranışları Hangileridir?

En yüksek notun birkaç puan altında aldım diye ağlamak

`Hiç çalışmadım ki` deyip sınavdan tam not almak

Şuursuz bir görüntüye sahip olmak ve kısık sesle konuşmak

xDxD

---> "İnek" Olarak Tabir Edilen Öğrencilerin En Dikkat Çekici Davranışları Hangileridir?

hepsi bence:D
ama en sinir olduğum kız 90 alıyo ayy niye 100 alamadm die ağlıyo deli oluyormxD

ßende Hoca ödewi unuTuoo Da ' Hocam öDew wardı ' dioLar Yaa .. DeLi edioo ßeni Yaaa :]

En yüksek notun birkaç puan altında aldım diye ağlamak
Hiç çalışmadım ki` deyip sınavdan tam not almak
Derste, ödevi unutmuş olan öğretmene ödev olduğunu hatırlatmak

her sınıfta mutlaka bunlara benzer şeyler yapan öğrenci vardır xD

Derste ödevi unutmuş olan öğretmene ödev olduğunu hatırlatmak.
Lanet ol(ma)sun sana Enes. xD

90 alınca nie 100 alamadım die aglaması

ansiklopedi gibi konuşması ayaklı ansiklopediler resmen yha :D

Derste ödevi unutmuş olan öğretmene ödev olduğunu hatırlatmak bu senede bu tıplerden cok cekıyorum yaaa :D

hepsi + gozluk :)

Hepsi :D ama 2. şık agır basıyo baya :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri