İncittimmi

incittimmi

Bayan Üye
Kendimi ifade edebileceğim bir konu bulduğum için şanslıyım sanırım..

Merhaba öncelikle adım Merve, 17 yaşındayım falan bunları zaten tanışma bölümünden biliyorsunuz..

Kendimden bahsedeyim.

İzmirde doğdum, İzmirde büyüdüm.. Muhteşem biryerden berbat biryere gelme durumu benimki. İzmir gibi biryeri bırakıp İstanbul'a gelmek ?!
Tabi bu benim düşüncem..
10 yaşına kadar izmir'de yaşadım mutluydum.
İstanbul'a geldik resmen hayatım değişti.Bahsetmek istiyorum kişisel bir sayfa nede olsa ?

Babam iflas etti, sağlığı bozuldu, ben bi ara bunalımlara girdim falan filan..
Ya kısaca son yaşanan olaylardan sonra çok değiştim çoğunuz dikkat etmişsinizdir imzama. Evet Ateistim. İnancım kalmadı. İyi bişey mi ? Değil tabiki ama bu benim seçimim.. Yeri geldi sağlığım bozuldu ki hala bozuk. Kalp hastasıyım (Rtim bozukluğu) ve gerçekten kötü etkiliyo yaşamımı.
Ya şuan kafm pek yerinde değil sağlıklı düşünerek yazmıyorum bunları ki zaten yazı yazmada iyi değilim ama ifade etmek istedim kendimi ve bu konuyu sevdim sürekli güncellemeyi düşünüyorum.. Hepinize iyi geceleer :2:

---> İncittimmi

Kötü yaşadıkların ama ALLAH'a sıgınmaktan Başka Çaren yok Canm , Seni Tanımak Güzeldi.

---> İncittimmi

Hayatta hep artılar eksiler olacak mesele biz onlardan ne kadar ders alabiliyoruz. Seni Biraz daha iyi tanıdık ve tanımaya devam edecez :) Memnun oldum.

---> İncittimmi

Vazgeçmemelisin . Herşeyde bi umut aramalısın . Seni tanımak güzeldi Merve

---> İncittimmi

Öncelikle Kendini Bizlere Tanıtmış Olduğun İçin Teşekkürler. :)

Kötü Şeyler Yaşamışsın Sanırım, Başından Birçok Kötü Olay Geçmiş. Maalesef Hayat Herkese Gülmüyor İşte. Kırıyor, Üzüyor, Hüzün Veriyor.. Ama Bizler Hiçbir Zaman Umudumuzu Kaybetmeden Yolumuza Devam Etmeliyiz. İçimizde Mutlaka Ufakta Olsa Bir Umut Işığı Olmalı Diye Düşünüyorum. Dini İnanç Durumu Tamamen Senin Kendi Seçimindir. İyi Veya Kötü Herkesin Seçimi Sadece Kendisini İlgilendirir. Bizlere Saygı Duymak Düşer Yalnızca.

Daha Yaş Olarak Çok Ama Çok Gençsin. İleride Mutlaka Güzel Şeyler de Yaşayacaksın Buna Emin Olmanı İsterim. :) Çünkü Herşeyin Bir Sonu Vardır. Kötü Olaylar Birgün Biter Ve Güzellikler Başlar. Yeter ki Sen İçindeki Umudu Hiçbir Zaman Kaybetme. Tünelin Ucundan Mutlaka Bir Işık Görünecektir. Sağlık Durumun İçin de Çok Geçmiş Olsun. En Değerli Hazinemiz Sağlığımız. Kendine Dikkat Et. Tanıtım İçin Teşekkürler. Saygılarımla...

---> İncittimmi

İnancını kaybetmek,ateist olmak seni mutlu ediyorsa brsey dyemem canım.Ama hersey imtihan..Önemli olan zorda Allah'a sıgınabilmek.Gülerken mutluyken tesekkür etmiyoruz zor zamanda isyan ediyoruz..Sabret,tevekkül et..Sabrın sonu selamettir..Tatlı kızsın kendini mahvetme bu yasta..Aklını karıstırma.Allah yardımcın olsun tatlım..Seni tanımak güzel..

---> İncittimmi

Baban para kazanınca Allah'a dua edip
kaybedince ateist olmak çok mantıksız. Allah'a olan inancını her ne olursa olsun kaybetmemelisin. O hep yanımızda. Her yaptığımızı görüyor. Böyle düşüncelere kapılmamalısın

---> İncittimmi

seni tanımak güzeldi teşkr ediorum
herkesn gözne takılan şey gibi benmde gözme takıldı ateist olduğnu sölemen
senin adına gerçekten üzüldm hayt şuan senn içn çok boş olmalı
herkes raht bi hayt yaşamıo ama huzur Allahta bundan emnm
neyse Allahım yardımcın olsun :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri