Ince ve oran'dan sonra balbay'da aday oldu

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
14956.jpg

CHP'de yapılacak olağan kurultay öncesi aday bolluğu yaşanıyor. İlk olarak CHP Genel Başkanlığı'na aday olan Umut Oran ve Muharrem İnce'den sonra Mustafa Balbay'da adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yapılacak olağan kurultay öncesi aday bolluğu yaşanıyor. İlk olarak CHP Genel Başkanlığı'na aday olan Umut Oran ve Muharrem İnce'den sonra Mustafa Balbay'da adaylığını açıkladı. Mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da tekrar aday olması bekleniyor.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, "Partimizi daha ileri götürebileceğimize ve 2019'daki üç seçimde birden partimizin başarılı olması için yeni bir yön, yöntem ve yönetim gerektiğine inanıyorum. Bu anlamda partimizin olağan kurultayında genel başkanlığa hazırım" dedi.

Milletvekili Seçimi'nin ardından 26. Dönem Parlamentosu'nda kayıt işlemleri sürüyor. Balbay, kayıt işlemlerinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Balbay, parlamentonun yeni dönemde daha işlevsel olması için çaba harcayacaklarını söyledi.

CHP'nin önünde kurultay süreci olduğunu hatırlatan Balbay, "Ben CHP'nin İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay olarak partimizi daha ileri götürebileceğimize ve 2019'daki üç seçimde birden partimizin başarılı olması için yeni bir yön, yöntem ve yönetim gerektiğine inanıyorum. Bu anlamda partimizin olağan kurultayında genel başkanlığa hazırım" diye konuştu.

Delegelere güvendiğini belirten Balbay, kurultay sürecinin kırıp dökmeden, kimseye malzeme vermeden, işin doğasının dışına çıkmadan gerçekleşmesi gerektiğine işaret etti.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri