İnanır'ın Başbakan'dan garip isteği

AySe^^

Bayan Üye
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptığı toplantıya katılmayan Kadir İnanır'ın neden o toplantıya gitmediğini ortaya çıktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sinema ve tiyatro sanatçılarıyla yaptığı toplantıya katılmayan Kadir İnanır'ın neden o toplantıya gitmediğini ortaya çıktı. Savaş Ay Takvim'deki yazısında İnanır'ın o mazeritini kaleme aldı.

İşin gerçeği ortaya çıktı

- Tartışmayı ve yorumlamayı bu bilgi üzerinden yaparsak yanlış olur, içim elvermez. Bu nedenle bildiğimi sizinle paylaşacağım. Kadir İnanır o kahvaltıya gitmedi. Çünkü 'isteği yerine getirilmedi'.

Peki, neydi o istek? Şuydu: Kadir İnanır'ı bu toplantıya davet etmek için üst düzey bir görevli telefon açtı, durumu anlattı, daveti yineledi.

Kadir İnanır dinledi dinledi ve yanıt verdi:

- Gelirim ancak bir koşulda

- Buyurun?

- Beni bizzat Başbakanımız arar davet ederse gelirim

- Efendim, sayın başbakan şahsen aramayı elbette çok arzular. Ama takdir edersiniz ki gündem çok yoğun. Tüm konuklarımızı bizler arıyoruz o nedenle.

- Ben diyeceğimi dedim kardeşim. Herhangi biri değil Kadir İnanır'dır söz konusu olan...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri