İmza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaaa Site Admini Bu Signatür 300 Çok Kısa Değilmi Bişey Yazıcam Yazılmıyor Onu 1000 Filan Yapamazmısınız Fazla Büyük Olursa Adminleriniz Uyarırlar Silerler Yazı Koymak İçin Çok Gücük Bakarsanız Bu Konuya Sevinirim :15:

Yaaa Site Admini Bu Signatür 300 Çok Kısa Değilmi Bişey Yazıcam Yazılmıyor Onu 1000 Filan Yapamazmısınız Fazla Büyük Olursa Adminleriniz Uyarırlar Silerler Yazı Koymak İçin Çok Gücük Bakarsanız Bu Konuya Sevinirim :15:

zaten admınler ımza edıtlemekten yoruldukları ıcın 300 yaptık ..

buaralar sorunlar var onlıne uye az cogalınca ımzalar vs vs derken sayfalar gec acılıyor yanı kısa ve oz bı soz bul :p onu yaz

мυтℓυℓυк вιℓє α¢ι νєяιуσя çüηкü ѕσηυ ναя вιℓιуσяυм

Param PµLµm yOkkí ¦ TahtIm Ta¢ım oLsµn , èƒéndí DéğíLímkí ¦ ítíßarım oLsµn , Ànam ßaßam yOkkí¦ èvím ßarkım oLsµn , Cígaram Tıka ßasa EsrarLa DoLsµn , ßírdé yanımda sèvdígím oLsµn , öLèné Kadar í¢mèzsém ¦

GèncLígím ßana Haram oLsµn ..!

Bunu Sığdıra Bilirsen Bunu Yap Bana Yaff Üstteki Le Altaki Kırmızı Olsun Orta Mavi Boyutuda 5 Olsun :D Ortalanmış Olsun İşte bunu Ben Yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri