İmza kampanyası 'Ömrüm' olmam için ?

İmza kampanyası 'Ömrüm' olmam için ?

• Kullanılan toplam oy
    15

Ömrüm

~Efekuş`um~
Bayan Üye
Sayýn DF üyeleri ;
Bir çoðunuzun bildiði gibi foruma ilk kayýt nickim 'Omrum' dü. Lakin deðiþtirdim She` oldu ve ben bu nickin beni yansittigini düþünmüyorum.Yönetime tekrar Ömrüm olmak istediðimi ilettim lakin bir kez nick degistirebilecegimi söylediler.
Bende bu anketi açtým. Destek olursanýz sevinirim. tekrar Omrum olmamý destekleyen arkadaþlar 'Evet' ;
Ýstemeyenler 'Hayýr' seçeneðini isaretleyebilir.
Teþekkürler :)

Son düzenleme:
---> İmza kampanyası 'Ömrüm' olmam için ?

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] bunu anket yapar misin xD iki seçenek olsun evet ve hayır :)

anket acılmamıs canım
ama ıstegının kabul edılecegını sanmıyorum :s

Yani şöyle soyleyeyim admin olan bir arkadaş üçüncü nick kullanabiliyorsa bende kullanabilirim demi xD

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] teşekkürler valla ben bilmem referandum bu xD

Diğer ; Gold Üye Ol

5 Kez Değiştirme Hakkını Kazan :)

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] teşekkürler valla ben bilmem referandum bu xD

[MENTION=34643]ßy.ChéqiCi[/MENTION] para yok dugun yapacaz para lazım xD evet desen dua ederdim sana hıhh

Ankette oyunu kullandin bir kere :M

Ama Ömrümun anlamı var benim için :M

1. Türkçe nick için yürekten destek veriyorum :)
2. Manevi değeri ayrı bir konu
3. Nazi kampı değil her halde burası, kabul ederler bence :)

İnşaallah isteğin olur.
EVET

Diğer: Aslında HAYIR. Bende değiştirmek istiyorum fakat daha önceden değiştirdim. 1 kez değiştirildiğini bildiğim için 2. teklif etmedim. Şimdi senin ki değiştirilirse bana ve benim gibi tekrar değiştirmek isteyenlere haksızlık olcak. Hem madem anlamı vardı senin için en başından hiç değiştirmeyecektin. :M

Umuyorum mesajım görülür dikkate alınır.

Son düzenleme:

Diğer: Aslında HAYIR. Bende değiştirmek istiyorum fakat daha önceden değiştirdim. 1 kez değiştirildiğini bildiğim için 2. teklif etmedim. Şimdi senin ki değiştirilirse bana ve benim gibi tekrar değiştirmek isteyenlere haksızlık olcak. Hem madem anlamı vardı senin için en başından hiç değiştirmeyecektin. :M

Umuyorum mesajım görülür dikkate alınır.

+

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri