Immortals (Ölümsüzler) - 2011

mortal00

Kayıtlı Üye
a606.jpg

Yönetmen: Tarsem Singh
Senaryo: Charley Parlapanides, Vlas Parlapanides
Oyuncular: Henry Cavill, Mickey Rourke, Stephen Dorff, Freida Pinto, Luke Evans, John Hurt, Joseph Morgan
Ülke: ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Fantastik
IMDB: 6,1
Vizyon Tarihi: 11 Kasım 2011
Süre: 110 Dakika
Ödüller: 1 ödül, 6 adaylık
Bütçe: $75,000,000
Hasılat: $82,152,078

Merhametsiz, kana susamış Kral Hyperion (Mickey Rourke) ve ölüm saçan Heraklion ordusu Yunanistan’ın her köşesini yakıp yıkmakta, çok uzun yıllardır kayıp olan Epirus’un yayını aramaktadır. Kral, yenilmez yaya sahip olduktan sonra Olimpos’un Tanrıları’nı devirmek ve dünyanın tek hakimi olmayı planlamaktadır. Kral ve lejyonunun öne geçmek mümkün görünmemektedir. Köyler tek tek yok edilmektedir. Taş ustası olan Theseus (Henry Cavill) Hyperion’un istilasında annesini kaybedince intikam yemini eder. Phaedra (Freida Pinto), Theseus ile karşılaştığında onun yıkımı durdurabilecek tek insan olduğunu anlar. Phaedra’nın yardımıyla Theseus yoldaş toplamaya başlar. Artık insanlığın geleceği için savaşmanın zamanı gelmiştir.

---> Immortals (Ölümsüzler) - 2011

Filmi izlemedim,Lakin görünüşe bakılırsa Tarih içerikli güzel bir filme benziyor.

---> Immortals (Ölümsüzler) - 2011

Ben sevmem böyle filmleri. Ama izledim. Neden mi?

Çünkü Isparta - Denizli arası yaptığım yolculukta yapacak başka hiç birşey yoktu.

Ama beğendim. Garip...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri