imkan''SIZI''m

B0LdP1L0t

Banned
imkan''SIZI''m evet o benim imkansızımdı.Aynı mekanlarda olmamıza rağmen yıllarca karşılaşmamışız.Her şey medya sektörüne atılmam ile başladı.Kısa sürede işimde yükselmiş zirveye tırmanıyor ismim duyuluyor çoğu kimseler tarafından tanınmaya başlıyordum.Tesadüf eseri onunla tanıştım sanki yıllardır tanışıyor gibi sıkı bir muhabetten sonra ne iş yaptığımı sordu medya sektöründeyim dedim.Çok şaşırdı buna o bir fotoğraf aşığıydi ücreti ile çekip çekemeyeceğimi sordu tabikide senden ücret almayacağım karşılığını alınca benden uzun süre itiraz etti ama inadımı kıramadı.Artık şansımın dönmeye başladığına inandım.1 hafta sonra buluştuk çok eğleniyor güzel fotoğraflar çekiyorduk.Farkında deildim ama ben ona aşık olmuştum.Çok fazla uzatmadan asıl konuya geliyorum.Çok iyi arkadaş olduk her gün beraber her anımız beraber geçiyordu taki o bana kardeşim diyene kadar.o kelime hayatımı alt üst eden kelimeydi uzun süre kendime gelemedim.Kendi kendime o bana kardeşim dediğine göre benim ona duygularımı açmam ondan uzaklaşmamdan başka bir işe yaramayacak.Büyük oyun başladı.Kardeş rolü yapmaya başladım ama ne rol özkardeşi bile böyle oynayamazdı.6 ay geçti aradan artık dahada yakındık o bana kardeş gözüyle bakıyor ben ise kardeş rolü oynuyordum acıların en acısını çekiyordum taki bir gün açılmaya karar verince ona açılmam benden uzaklaşmasına neden oldu ben artık yaşamıyorum o benim sol yanımdı tekrar başa döndük aynı mekanlarda birbirine yabancı iki insan odamı her yanı onu çektiğim yüzlerce fotoğrafla donattım odadan çıkmıyorum benim için endişeleniyorlar ama ben deli deilim yarım bi insanım Seni Seviyorum imkan''SIZI''m

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri